Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

Vloeren in bedrijven als productiebedrijven, werkplaatsen of magazijnen worden dagelijks blootgesteld aan extreme belastingen. Het vinden van een goede vloerbedekking die al deze uitdagingen probleemloos aankan en er ook nog eens goed uitziet is niet zo makkelijk. Maar dankzij PVC kliktegel is deze zoektocht niet langer nodig. Wij hebben al veel klanten kunnen overtuigen van onze oplossingen. Vertrouw op onze hoogwaardige PVC kliktegels voor jouw bedrijfsvloer!

Lees meer

9 Productengevonden

Tegels van PVC zijn perfect voor bedrijfsvloeren

Een bedrijfsvloer van PVC tegels is extreem sterk en voldoet met vlag en wimpel aan de dagelijkse hoge eisen. Ze zijn moeiteloos bestand tegen extreme belastingen die veroorzaakt worden door zware machines als heftrucks, vrachtwagens en auto's. Veel vloeren zullen beschadigen bij deze zware belasting maar onze tegels doen wat zij beloven. Onze tegels zijn tevens praktisch omdat je zonder krassen of schade objecten op de vloer kunt verschuiven. 

Onze bedrijfstegels kunnen meer

De bedrijfsvloeren worden vaak niet alleen blootgesteld aan extreem zware belasting, maar ook aan chemische stoffen. Voor onze industrietegels zijn olie of zure stoffen geen probleem, je hoeft je dus geen zorgen te maken als je er iets op morst. En het beste van alles: ze zijn veilig en antislip, zelfs als ze nat zijn. Omdat ze ook nog eens extreem onderhoudsvriendelijk zijn, is het schoonmaken ook snel en eenvoudig. Onze tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en bevatten geen schadelijke stoffen. Op deze manier nemen we onze verantwoordelijkheid voor het beschermen van het milieu en zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart de tegels kunt gebruiken. Onze kliktegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hoewel onze budget variant beperkt is tot zwart, antraciet en grijs, kun je met de deluxe tegels wat meer kleur in je bedrijfsvloer brengen. 

Een bedrijfsvloer eenvoudig leggen - dankzij het moderne kliksysteem

Wil jij jouw bedrijfsvloer van PVC kliktegels? Dan profiteert u ook van het innovatieve kliksysteem, waarmee het leggen eenvoudig en goedkoop zelf gedaan kan worden. Je hebt hiervoor geen lijm of ander extra gereedschap nodig. De tegels zijn na het leggen ook direct belastbaar. Of je nou de werkplaatsvloer wil vernieuwen of een magazijnvloer - de investering in onze kliktegels is altijd de moeite waard.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1