De beste festival vloeren voor elk evenement

Een succesvolle festival ervaring begint met de juiste vloer. Bij PVC Kliktegel begrijpen we hoe belangrijk een stevige, veilige en aantrekkelijke ondergrond is voor jouw evenement.

Onze DiamondDeck en RibDeck festivalvloeren bieden de perfecte oplossing voor elke situatie. Of het nou drukbezochte dansvloeren zijn tot regenachtige dagen. Ontdek waarom onze vloeren de ideale keuze zijn voor jouw festival.

DiamondDeck bekijken RibDeck bekijken

DiamondDeck: de perfecte vloer voor een festival

Stevige Ondergrond: Deze festival vloer is speciaal ontworpen om een stabiele en duurzame ondergrond te bieden. Ze zijn ideaal voor intensief gebruik, zelfs op oneffen terrein. Of het nu gaat om dansvloeren of hoofdwegen binnen jouw festivalterrein biedt DiamondDeck de nodige stevigheid. Daarnaast garandeert het betrouwbaarheid voor intensief gebruik.

Kleurrijke Paden: Met DiamondDeck kun je met de verschillende kleuren duidelijke en aantrekkelijke paden maken naar de podia en faciliteiten. Dit zal de veiligheid en het comfort van jouw bezoekers verbeteren. Ook geeft dit jouw festival een structureel en professionele uitstraling.

RibDeck: de beste festival vloer voor natte dagen

Weerbestendige Oplossing: Openlucht festivals zijn vaak afhankelijk van het weer. RibDeck tegels zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren in natte en modderige omstandigheden. Het unieke ribbelontwerp zorgt voor optimale afwatering, waardoor plassen en modder worden verminderd.

Anti-Slip Veiligheid: Veiligheid is cruciaal tijdens een festival. RibDeck tegels bieden een uitstekende anti-slip oppervlak, zelfs bij regenachtig weer. Dit verkleint de kans op uitglijden en vallen, zodat jouw bezoekers zich vrij en veilig kunnen bewegen.

Waarom kiezen voor DiamondDeck en RibDeck festivalvloeren?

Duurzaamheid: Onze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zwaar gebruik en verschillende weer omstandigheden.
Flexibiliteit: De tegels hebben een modulair systeem. Hierdoor zijn ze snel en gemakkelijk te installeren en te verwijderen, wat tijd en geld bespaart.
Veiligheid: RibDeck’s anti-slip ontwerp en DiamondDeck’s robuuste constructie bieden een veilige omgeving voor jouw bezoekers.
Esthetiek: De kleur mogelijkheden van DiamondDeck zorgen voor een georganiseerd en visueel aantrekkelijk festivalterrein.

Uniek en veelzijdig voor elk evenement

Onze festivalvloer is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. Het heeft een uniek open profiel dat zorgt voor uitstekende grip, zelfs in natte omstandigheden. Maar laat dat jou niet weerhouden: deze tegels zijn eveneens perfect geschikt voor droge omstandigheden.

Of het nu gaat om binnen- of buitengebruik, RibDeck vloertegels zijn ontworpen voor veelzijdige toepassingen. Ze zijn duurzaam en functioneel en zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat er altijd een tegel is die perfect bij houw ruimte en stijl past.

Om jouw vloerproject helemaal af te maken, zijn er ook afwerkranden en hoekstukken beschikbaar. Hiermee kun je niet alleen een nette en professionele afwerking realiseren. Ook verbetert het de veiligheid door het voorkomen van scherpe randen.

Kies voor RibDeck vloertegels en geniet van een duurzame, functionele en stijlvolle oplossing voor al jouw vloerbehoeften.

Koop nu bij PVC Kliktegel

Voor jouw volgende festivalvloer, kies DiamondDeck en RibDeck festivalvloeren. Ervaar het verschil in kwaliteit en gebruiksgemak. Zorg voor een veilige, comfortabele en onvergetelijke ervaring voor jouw bezoekers.

DiamondDeck kopen RibDeck kopen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1