Horecavloeren

Horecavloeren

Twijfel je nog over verschillende horeca vloeren? Dan zijn wij blij dat je de weg naar ons hebt gevonden en dat we je hieronder de grote voordelen van PVC kliktegels voor in de horeca kunnen vertellen. Of het nu gaat om het inrichten van je eigen keuken of in de horecazaak, je zult zien dat een PVC-vloer in uw keuken geschikt is voor vele eisenprofielen.

Lees meer

9 Productengevonden

Het kiezen van de juiste vloer is vaak een lastige opgave. Verschillende factoren spelen hierbij namelijk een belangrijke rol. Vooral bij een keuken zijn factoren als antislip en hittebestendig erg belangrijk. De keuken is immers een van de belangrijkste leefruimtes in huis: hier komen mensen samen, koken, bakken, pauzeren of voeren lange gesprekken. Als je deze feiten in gedachten houdt, wordt het duidelijk dat zo'n intensief gebruikte ruimte ook veel belastingen moet weerstaan, vooral de vloer. Puntige en zware voorwerpen vallen hier naar beneden en ook een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Dit zijn allemaal dagelijkse lasten die onze PVC-tegels gemakkelijk aankunnen. En dat voor weinig, want de PVC Kliktegel vloeren zijn relatief goedkoop. Dat maakt horeca vloeren ideaal voor de PVC kliktegels.

De perfecte PVC rubber horeclavloer

Iedereen die onze kunststof/rubberen tegels gebruikt in de horeca hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de vloer. Onze tegels kunnen tegen een stootje en zijn hitte- en vochtbestendig. Door het zachtere oppervlak is het prettig werken op een PVC vloer en ook zijn de tegels antislip en geluiddempend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vloer wanneer hier een hete pan water opvalt. 

PVC vloerbedekkingen voor jouw horeca keuken

Kies je voor een van onze PVC-vloerbedekkingen in jouw keuken, dan profiteer je ook van vele andere voordelen. Want elke PVC tegel is:

  • Duurzaam en slijtvast
  • Gemakkelijk en snel schoon te maken
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • Vrij van schadelijke stoffen
  • Antislip

Daarnaast is de grote kracht van onze tegels dat je ze eenvoudig zelf kunt leggen. Dankzij het slimme kliksysteem heb je geen lijm of ander extra gereedschap nodig. Binnen een handomdraai een nieuwe vloer voor restaurants of in een eigen huis. De tegels zijn direct belastbaar en bij een verhuizing verhuis je de tegels gewoon mee!

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1