Makkelijk te leggen vloer bestaande uit PVC kliktegels

PVC vloeren zijn een populaire keuze omdat ze gemakkelijk te leggen zijn en een lange levensduur hebben. PVC vloeren zijn gemakkelijk te snijden en aan te passen en vereisen geen speciale gereedschappen of vaardigheden om te leggen. Het is een makkelijk te leggen vloer bestaande uit PVC kliktegels. Mensen kiezen niet alleen voor de PVC vloer omdat deze zo makkelijk te leggen is, maar ook omdat de tegels gemaakt zijn van duurzaam materiaal.

PVC kliktegels zijn gemaakt van duurzaam materiaal

De PVC kliktegels bestaan uit 100% gerecycled PVC. PVC (polyvinylchloride) is een soort kunststof dat sterk, waterbestendig en duurzaam is. Deze eigenschappen maken PVC kliktegels geschikt voor een breed scala van toepassingen, zoals keukens, badkamers, hal, winkels etc. 

Leg de duurzame vloer eenvoudig zelf met de volgende stappen:

  1. Maak de ondergrond schoon en glad. Dit betekent dat je de vloer moet ontdoen van stof en eventuele oneffenheden.
  2. Begin in het midden met leggen van de tegels en daarna de randen. Op deze manier hoef je alleen de tegels aan de rand op maat te maken.
  3. Snijd de tegels eenvoudig met een standleymes op maat. In de video is te zien hoe je dit het beste kunt doen.

Wil je het leggen van de vloer liever door één van onze professionals laten doen? Neem dan gerust conctact met ons op. Onze experts staan klaar om bij jou een gloednieuwe PVC vloer te leggen.

Contact

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1