De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
Altijd op voorraad
Gratis thuisbezorgd
info@pvckliktegel.nl 085 888 1598
Sorteren op
Producten

PVC Clipper Budget

Wil je een sterke, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer leggen die er ook nog eens goed uit ziet? Dan ben je bij PVC Kliktegel aan het juiste adres. Wij verkopen de zogeheten PVC Clipper Budget vloer. Deze vloer bestaat uit gerecyclede PVC kliktegels.

Waarom PVC kliktegels kopen?

  • Gratis thuis bezorgd
  • Binnen 5 dagen geleverd
  • Vochtbestendig en geluiddempend
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder lijm
  • Bestand tegen zware belasting en slijtvast


Vloer verkrijgbaar in diverse kleuren

De PVC Clipper basic vloer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De basiskleuren zijn zwart, donkergrijs en grijs. De Clipper DeLuxe is te verkrijgen in diverse kleuren en kan in grotere hoeveelheden zelfs in RAL-kleuren besteld worden. Je bepaalt helemaal zelf in welke kleur je de nieuwe vloer wil krijgen. 

Kliktegels online bestellen

Is het tijd om jouw huidige vloer te vervangen? Bestel PVC kliktegels dan eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je deze tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt onze vloeren zelf leggen, maar besteed je deze taak liever uit? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen jullie nieuwe vloer ook komen leggen. 

Wil je meer weten over onze PVC Clipper vloer? Bel ons dan en wij beantwoorden jouw vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-888 1598