De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Evenementenvloer Tegel Antraciet

Materiaal
Gerecycled PVC
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel
2,6 kg
Tegels per m2
4 tegels
Prijs per m2
Vanaf € 41,80

Bereken het aantal benodigde tegels

Berekening is inclusief snijverlies.
X
=
stuks
incl. BTW
Per tegel
Prijs
€ 12,95
Per tegel
incl
Prijs op aanvraag
Sterk en eenvoudig te leggen
De goedkoopste van Nederland
Gemaakt van gerecycled materiaal
Op factuur betalen mogelijk
Aantal Prijs per stuk Prijs per M2
1 - 49 € 12,95 € 51,80
50 - 99 € 11,70 € 46,80
100 - 199 € 11,25 € 45,00
200 - 999 € 10,80 € 43,20
1000+ € 10,45 € 41,80
Niet meer leverbaar
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!

Omschrijving

Een tijdelijke evenementenvloer, die leg je eenvoudig met de PVC Evenementenvloer Tegel Antraciet. Deze strakke tegel geeft jouw evenement een strakke en professionele uitstraling. Het grote voordeel aan de PVC kliktegels is dat deze binnen no-time te leggen, schoon te maken en weer weg te halen is, ideaal voor een evenement dus!

Binnen no-time jouw evenementenvloer leggen

In onze PVC kliktegels zit een klikverbinding verwerkt. Met de klikverbinding leg je de vloer als het ware als een puzzel in elkaar. Het enige gereedschap dat je nodig hebt is een Stanleymes om de tegels langs de randen op maat te snijden. Onze evenementenvloer tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en antraciet. Kies de kleur die het beste bij jouw evenement past. Is het evenement voorbij? De tegels klik je gewoon weer uit elkaar en neem je weer mee voor het volgende evenement. In onze leginstructievideo wordt uitgelegd en voorgedaan hoe je de vloer het best kunt leggen.

Ondervloer beschermen? Maak de vloer 100% waterdicht

De tegels zijn 100% vloeistofdicht te maken, hiermee blijft de ondervloer volledig beschermd. Er ontstaat geen schade omdat er geen vocht of andere vloeistoffen bij kunnen komen. Je doet dit met behulp van ons speciale koudlasmiddel en de bijbehorende applicatieflacon. Je vult de groeven langs de tegel eenvoudig met koudlas en klikt de tegels vervolgens in elkaar. De koudlas hardt vrijwel direct uit en de vloer is direct begaanbaar. Indien gewenst kun je de tegels ook aan de ondervloer verlijmen met PVC lijm. Wanneer de evenementenvloer 100% waterdicht worden gemaakt zal dit een bescherming bieden voor de ondervloer.

De duurzame evenementenvloer

De evenementenvloeren van PVC kliktegel zijn sterk, krasbestendig en gaan jaren lang mee. Zware belastingen zijn voor onze vloeren geen enkel probleem. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemicaliën, olie en brandstoffen.

Wij willen graag onze steentje bijdragen aan een betere wereld en de circulaire economie. Onze tegels zijn volledig gemaakt van recycling PVC en zijn Cradle to Cradle geproduceerd. De tegels zijn geproduceerd conform CE en REACH normeringen.

De volledige technische specificaties kun je vinden in de productspecificaties en de verklaring van prestaties.

Let op! De daadwerkelijke kleur van de tegels kán licht variëren per bestelling, omdat de tegels per batch geproduceerd worden. Een licht verschil in de kleur van de grondstof (PVC) kan dus resulteren in een licht kleurverschil in de tegels per batch. Door in een keer voldoende tegels te bestellen voorkom je het risico van kleurverschil in je vloer.

Certificaten

gerecycled pvc   gemaakt in nederlandkeurmerkflame persoon

Specificaties

Materiaal Gerecycled PVC
Afmeting 500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel 2,6 kg
Tegels per m2 4 tegels
Legtemperatuur Minimaal 15° Celcius
Brandbaarheid B1 volgens DIN 4102
Temperatuursbereik -20 tot +70°C
Zuren, oplosmiddelen Goed
Olie, benzine, koelvloeistof Uitstekend
Chemicaliën Uitstekend
Oppervlakte tegel Antislip
Belastbaarheid 25 ton per m2