De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Kliktegel

Op zoek naar een sterke en onderhoudsvriendelijke vloer? Kies dan voor een vloer PVC Kliktegel. De Kliktegels in ons assortiment zijn van het merk Klipper waardoor je bent verzekerd van dé beste kwaliteit PVC vloer. Het unieke aan deze tegel: ze zijn samengesteld van gerecycled PVC en daarmee ook nog eens milieuvriendelijk! Benieuwd naar het verschil tussen de Budget vloer en de Deluxe vloer?


14 Producten gevonden

PVC Kliktegel Budget

De PVC Kliktegel Budget is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart donkergrijs en grijs. Je legt de tegels gemakkelijk in elkaar met behulp van het innovatieve kliksysteem. De vloer is oersterk en voorzien van een anti-slip onder alle omstandigheden.

PVC Kliktegel Deluxe

De PVC Kliktegel Deluxe is een kliktegel van een hoogwaardig gerecycled pvc en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Tevens is de Klipper Deluxe in meerdere kleuren beschikbaar, in tegenstelling tot de Budget, die slechts in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Bij een afname van minimaal 200 stuks zijn de pvc kliktegels in diverse RAL kleuren te bestellen.

De voordelen van een PVC klikvloer

Ons innovatief vloersysteem van PVC heeft diverse voordelen. 

  • De vloer is onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder verlijming
  • Vochtbestendig en slijtvast
  • Diverse kleuren combinatie mogelijk
  • De vloer is strak en modern
  • Kliktegels hebben een lange levensduur

 

Kliktegels online bestellen

Bestel eenvoudig jouw ideale tegelvloer online. Wij zorgen ervoor dat jij jouw tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je legt de vloer eenvoudig zelf, maar ook wij kunnen jouw nieuwe vloer komen leggen. Neem hiervoor contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.