De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Vloer zelf leggen

Een groot voordeel aan onze PVC vloer, is dat die gemakkelijk zelf te leggen is. De vloer is namelijk zo gelegd, ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt. De PVC kliktegel, het woord zegt het eigenlijk al, is voorzien van ons innovatieve kliksysteem die de PVC tegels aan elkaar bevestigd. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan, dit zorgt voor een strakke, nette en professionele uitstraling. Ook zijn onze tegels vochtbestendig en geluiddempend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je er iets op morst, de tegels hebben namelijk een chemische weerstand conform de EN423 norm. Dit maakt de tegelvloer uitermate geschikt voor een werkplaats of garage.

Bekijk onderstaande video voor een duidelijke uitleg van het leggen van een PVC vloer

PVC tegelvloer

Onze PVC Kliktegels zijn 7 millimeter dik en bestaan uit volledig massief PVC. Hierdoor zijn PVC vloeren enorm zwaar te belasten, maar toch licht en flexibel te bewerken. Wanneer je een gedeelte van de vloer legt is deze direct zwaar te belasten. Zo kun je eerst de ene helft van de vloer doen, je spullen verplaatsen en daarna de andere helft doen. Je kunt onze vloer namelijk gewoon over je oude vloer heen leggen. Dit bespaart veel geld, tijd en rotzooi. De tegels kunnen over vrijwel elke egale ondervloer gelegd worden, zonder voorbewerking van deze ondervloer. 

Besteed je het leggen van de vloer toch liever uit? Dan hoef je ons alleen maar contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij jullie langs om de gewenste PVC klikvloer te leggen: vakkundig, netjes en uiteraard voor een lage prijs.