PVC vloer zonder lijmen

Meer en meer particulieren en bedrijven kiezen voor een duurzame PVC vloer zonder lijm. In tegenstelling tot een vaste vloer is een verhuisbare vloer herbruikbaar en daarom een duurzamere optie. De kunststof PVC vloeren van PVC kliktegel kunnen op elke gewenste locatie gelegd en verwijderd worden. Dit maakt het een eenmalige, duurzame investering.

Geschikte PVC vloeren voor tijdelijk gebruik

PVC vloeren zijn perfect geschikt voor tijdelijk gebruik omdat de vloer niet verlijmd wordt. Hierdoor ziet men deze vloeren vaak bij beurzen en pop-up stores. De 7 mm dikke vloertegels zijn gemaakt van stevig materiaal waardoor ze eenvoudig te leggen en te bewerken zijn. Je kunt de tegels gemakkelijk op maat snijden met een stanleymes zodat ze perfect passen in jouw ruimte. Ben je benieuwd hoe je een PVC klikvloer zonder lijm legt? Lees dan verder.

Ervaar de tegels eerst zelf!

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Hoe leg je een PVC klikvloer zonder lijm?

Een PVC klikvloer zonder lijm is zeer eenvoudig te leggen. De kliktegels zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor je geen lijm nodig hebt. Je legt de vloer als het ware als een puzzel in elkaar. Begin in het midden van de ruimte met het leggen van de volle tegels en werk vervolgens naar de randen toe. Het op maat snijden van de tegels is het enige wat je hoeft te doen. Wil je de vloer 100% waterdicht maken? Dan kun je koudlas vloeistof gebruiken. 

Ontdek onze hoogwaardige PVC klikvloeren

Bij PVC kliktegel vind je hoogwaardige PVC klikvloeren zonder lijm voor particulieren en bedrijven. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Ben je benieuwd naar hoe je onze vloeren kunt leggen? Bekijk dan de video hieronder voor meer informatie.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1