PVC vloer zonder lijmen

Meer en meer particulieren en bedrijven kiezen voor een duurzame PVC vloer zonder lijm. In tegenstelling tot een vaste vloer is een verhuisbare vloer herbruikbaar en daarom een duurzamere optie. De kunststof PVC vloeren van PVC kliktegel kunnen op elke gewenste locatie gelegd en verwijderd worden. Dit maakt het een eenmalige, duurzame investering.

Geschikte PVC vloeren voor tijdelijk gebruik

PVC vloeren zijn perfect geschikt voor tijdelijk gebruik omdat de vloer niet verlijmd wordt. Hierdoor ziet men deze vloeren vaak bij beurzen en pop-up stores. De 7 mm dikke vloertegels zijn gemaakt van stevig materiaal waardoor ze eenvoudig te leggen en te bewerken zijn. Je kunt de tegels gemakkelijk op maat snijden met een stanleymes zodat ze perfect passen in jouw ruimte. Ben je benieuwd hoe je een PVC klikvloer zonder lijm legt? Lees dan verder.

Ervaar de tegels eerst zelf!

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Hoe leg je een PVC klikvloer zonder lijm?

Een PVC klikvloer zonder lijm is zeer eenvoudig te leggen. De kliktegels zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor je geen lijm nodig hebt. Je legt de vloer als het ware als een puzzel in elkaar. Begin in het midden van de ruimte met het leggen van de volle tegels en werk vervolgens naar de randen toe. Het op maat snijden van de tegels is het enige wat je hoeft te doen. Wil je de vloer 100% waterdicht maken? Dan kun je koudlas vloeistof gebruiken. 

Ontdek onze hoogwaardige PVC klikvloeren

Bij PVC kliktegel vind je hoogwaardige PVC klikvloeren zonder lijm voor particulieren en bedrijven. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Ben je benieuwd naar hoe je onze vloeren kunt leggen? Bekijk dan de video hieronder voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

In de video hieronder leggen wij uit hoe je een PVC kliktegel vloer zelf kunt leggen.

Nee, er is geen extra gereedschap of materiaal nodig om de vloer te leggen. Door het innovatieve kliksysteem kun je de vloer strak neerleggen zonder extra gereedschap. De tegels sluiten perfect op elkaar aan. In het geval dat een tegel op maat gesneden moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden met behulp van een Stanleymes.

Ja, een groot voordeel aan PVC kliktegels is dat deze over de bestaande vloer heen te leggen zijn! Hierdoor bescherm je ook de ondervloer. De tegels kunnen over vrijwel iedere egale ondervloer worden gelegd. De kliktegels zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

De vloer is zwaar belastbaar. Een veelgebruikte toepassing voor de tegels is bijvoorbeeld in de garage. De tegels zijn prima bestand tegen alle hierbij te bedenken activiteiten. Een compleet overzicht van de technische specificaties van de kliktegels zijn terug te vinden in de productspecificaties en de Verklaring van Prestaties.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1