De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
PVC vloer zonder lijm
Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heel eenvoudig te leggen

PVC vloer zonder lijmen

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor een PVC vloer zonder te lijmen. Een vloer zonder lijm is namelijk een stuk duurzamer dan een vaste vloer. Een vaste vloer is niet verhuisbaar en daardoor niet herbruikbaar. De PVC vloer van PVC kliktegel is wél verhuisbaar en herbruikbaar. De kunststof PVC vloeren van PVC kliktegel kunnen gelegd en verwijderd worden waar je maar wilt en zijn een duurzame en eenmalige investering. 

PVC vloeren voor tijdelijk gebruik

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor tijdelijk gebruk doordat de vloer niet wordt verlijmd. Je ziet de vloeren dan ook veel voorbij komen tijdens beurzen of in pop-up stores. De vloertegels zijn 7 mm dik, door dit stevige materiaal zijn de vloeren eenvoudig te leggen en makkelijk te bewerken. Met een stanleymes snijd je de tegel op maat en zorg je ervoor dat de vloer in jouw ruimte past. Benieuwd hoe je een PVC-klikvloer zonder lijm legt? Lees dan verder.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

PVC vloer zonder lijm leggen

Aan de kliktegels zit een klikverbinding waardoor je geen lijm nodig hebt. Je legt een vloer als het ware als een puzzel in elkaar. De tegels maken een ongelooflijk snelle installatie mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de tegels op maat snijden. Daarna begin je in het midden met het leggen van de volle tegels en tot slot de randen. Het is ook mogelijk om de vloer 100% waterdicht te maken met behulp van koudlas vloeistof. Bekijk hieronder de video over het leggen van de tegels: