De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Garagevloeren

PVC Kliktegel biedt PVC garagevloeren die ideaal zijn voor werkvloeren of woningen. Vloeren die je zelf kunt leggen op vrijwel elke egale ondervloer, zonder verlijming. De kunststoftegels zijn bestand tegen zware belasting, zijn snel schoon te maken en bovendien voorzien van een anti-slip laag.


20 Producten gevonden

Eigenschappen garagevloer van PVC Kliktegels

  • Makkelijk in onderhoud
  • Warmte en geluidsisolerend
  • Bestand tegen vloeistoffen zoals vetten, koelvloeistof en oliën
  • Zwaar belastbaar, ook tegen in en uitrijdende auto’s
  • Eenvoudig zelf te leggen op vrijwel elke ondervloer 
  • Zonder lijm en dus verplaatsbaar

Een vloer die je snel zelf kunt leggen

Je kunt de garagevloer van PVC tegels eenvoudig en snel zelf leggen, ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt. De PVC tegel is voorzien van ons innovatieve kliksysteem waardoor deze heel gemakkelijk aan elkaar te bevestigen zijn. De PVC Kliktegels sluiten naadloos op elkaar aan en zo zorgen ze voor een professionele, strakke en nette uitstraling in de ruimte waarin ze gelegd zijn. Ook wanneer een tegel niet exact past, kan deze makkelijk bewerkt worden met behulp van een stanleymes om te zorgen voor een nette afwerking. Alle voordelen van onze PVC tegels lees je in ons uitgebreide blog

Mocht je toch nog twijfelen of op zoek zijn naar meer inspiratie voor uw vloer? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina met talloze voorbeelden uit de praktijk.

Besteed je het leggen van de vloer toch liever uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij jullie langs om de gewenste klikvloer te leggen: vakkundig, netjes en uiteraard voor een lage prijs. Dat is waar PVC Kliktegels voor staat!

Materiaal
15
4
Afmeting
11
8
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!