De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Garagevloeren

PVC Kliktegel biedt PVC garagevloeren die ideaal zijn voor werkvloeren of woningen. Vloeren die je zelf kunt leggen op vrijwel elke egale ondervloer, zonder verlijming. De kunststof tegels zijn bestand tegen zware belasting, zijn snel schoon te maken en bovendien voorzien van een anti-slip laag.


8 Producten gevonden

Eigenschappen garagevloer van PVC Kliktegels

  • Makkelijk in onderhoud
  • Warmte en geluidsisolerend
  • Bestand tegen vloeistoffen zoals vetten, koelvloeistof en oliën
  • Zwaar belastbaar, ook tegen in en uitrijdende auto’s
  • Eenvoudig zelf te leggen op vrijwel elke ondervloer 
  • Zonder lijm en dus verplaatsbaar

Een vloer voor jouw garage die je snel zelf kunt leggen

Je kunt de garagevloer van PVC tegels eenvoudig en snel zelf leggen, ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt. De PVC tegel uit ons assortiment zijn namelijk voorzien van een innovatief kliksysteem waardoor deze heel gemakkelijk aan elkaar te bevestigen zijn zonder dat er extra gereedschap benodigd is. De PVC Kliktegels voor de garage sluiten naadloos op elkaar aan en zo zorgen ze voor een professionele, strakke en nette uitstraling in de ruimte waarin ze gelegd zijn. Ook wanneer een tegel niet exact past in een ruimte, kan deze makkelijk bewerkt worden met behulp van een stanleymes om te zorgen voor een nette en passende afwerking. Alle voordelen van onze PVC tegels lees je in ons uitgebreide blog

Diverse toepassingen van PVC Kliktegels

Mocht je toch nog twijfelen of op zoek zijn naar meer inspiratie voor jouw vloer? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina met talloze voorbeelden uit de praktijk en laat je inspireren. Hier kan je zien dat onze tegels niet alleen geschikt zijn als garage vloer, maar ook voor talloze andere toepassingen, zoals:

Het leggen van PVC kliktegels toch uitbesteden?

Besteed je het leggen van een vloer toch liever uit? Neem dan gerust eens contact met een van onze experts op. Wij komen graag bij jullie langs om de gewenste klikvloer te leggen: vakkundig, netjes en uiteraard voor een lage prijs. Dat is waar PVC Kliktegels voor staat!

button

Materiaal
8
Afmeting
8
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!