De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Vloer werkplaats

Onze PVC vloertegels zijn uitermate geschikt voor (tijdelijke) werkruimtes, garages, werkplaatsen, magazijnen en of opslag. De vloer in een werkplaats heeft over het algemeen veel te verduren. In de werkplaats rijden niet alleen zware voertuigen rond, maar is de kans groter dat er een zwaar voorwerp op de vloer valt. En werken jullie met chemische stoffen? Dan heb je een vloer nodig die hier goed tegen kan. Een vloer van PVC kliktegel is een van de beste vloeren van dit moment.


3 Producten gevonden

De kliktegels kunnen op vrijwel elke zelfdragende ondervloer gelegd worden, zijn gemakkelijk te snijden en of te verzagen en zijn eenvoudig schoon te maken met normale (niet chemische) schoonmaakmiddelen. Wij raden aan om de vloertegels op een egale vloer te leggen voor het beste en mooiste resultaat met onze pvc vloeren.

Waarom een vloer van PVC kliktegels voor je werkplaats?

 • Duurzaam en uitermate geschikt voor zware belasting
 • PVC kliktegels zijn vochtbestendig en onderhoudsvrij
 • Eenvoudig zelf te leggen zonder verlijming
 • In verschillende kleuren te krijgen
 • Diverse kleuren combinaties mogelijk

Heb je vragen over onze werkplaatsvloer of wil je meer informatie over de beste oplossing voor een nieuwe vloer in de werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Voordelen van PVC Kliktegels werkplaatsvloeren

De PVC Kliktegels werkplaatsvloeren hebben verschillende voordelen die hen tot de perfecte keuze maken voor uw werkplaats:

 1. Slijtvast: PVC Kliktegels werkplaatsvloeren zijn slijtvast en bestand tegen zware belastingen. U kunt er zware machines en voertuigen op plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigingen.
 2. Antislip: De werkplaatsvloeren zijn antislip en bieden uitstekende grip, zelfs als de vloer nat is. Hierdoor vermindert het risico op uitglijden en ongevallen.
 3. Makkelijk te leggen en af te breken: PVC Kliktegels werkplaatsvloeren zijn makkelijk te leggen en af te breken. U hoeft geen lijm of speciaal gereedschap te gebruiken om ze te installeren. Hierdoor kunt u de vloer makkelijk vervangen of verplaatsen als dat nodig is.
 4. Gerecycled materiaal: De werkplaatsvloeren van PVC Kliktegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze en draagt bij aan een duurzame toekomst.
 5. Goedkoop: PVC Kliktegels werkplaatsvloeren zijn goedkoop en betaalbaar. U krijgt een hoogwaardige vloer voor een zeer betaalbare prijs.
 6. Brandbestendig: PVC Kliktegels werkplaatsvloeren zijn brandbestendig. Dit maakt ze een veilige keuze voor uw werkplaats.
 7. In Nederland gemaakt: Alle werkplaatsvloeren van PVC Kliktegels worden in Nederland gemaakt. Dit betekent dat u kunt rekenen op een hoogwaardige vloer van lokale productie.

Rubber / kunststof werkplaatsvloer

Onze PVC Kliktegels zijn gemaakt van kunststof en voelen aan als een rubber vloer. Wilt u het materiaal proberen? Dit kan! Je kunt een proefpakket bestellen alvorens je een grote oplage besteld!

Proefpakket bestellen

Magazijnen, werkplaatsen en meer

PVC Kliktegels biedt ook vloeren voor magazijnen. Deze vloeren zijn bestand tegen zware belasting en zijn perfect geschikt voor ruimtes waar veel gewerkt wordt met zware machines en voertuigen. De PVC kliktegels zijn eenvoudig te leggen en af te breken, waardoor ze ook geschikt zijn voor tijdelijke oplossingen.

Autobedrijf vloer en loods vloer

De vloeren van PVC Kliktegels zijn niet alleen geschikt voor werkplaatsen en magazijnen, maar ook als garagevloeren voor autobedrijven. Of als opslagvloer in loodsen. De kunststof vloeren zijn namelijk slijtvast, antislip en brandbestendig, waardoor ze veilig en duurzaam zijn. Bovendien zijn de PVC kliktegels gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Een ander voordeel van de PVC kliktegels van PVC Kliktegels is dat ze goedkoop zijn in vergelijking met andere vloeropties. Hierdoor zijn ze een aantrekkelijke keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor hun werkplaatsvloeren.

Materiaal
3
Afmeting
3
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!