De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Vloeren kinderdagverblijf

Ben je op zoek naar een duurzame vloer voor het kinderdagverblijf? Dan ben je bij PVC Kliktegels aan het juiste adres. Wij verkopen PVC Kliktegels van uitstekende kwaliteit, die zeer geschikt als vloer voor in kinderdagverblijf. De kliktegels kun je gebruiken om zelf snel en eenvoudig vloeren te leggen. Door het gemakkelijke legsysteem van onze tegels, is dit niet moeilijk.


20 Producten gevonden

Kliktegel vloeren in diverse kleuren

Natuurlijk willen jullie een prettige sfeer creëren op de kinderopvang. De vloer in het pand kan hier zeker aan bijdragen. Legt u een vloer van vrolijk gekleurde PVC Kliktegels, dan ziet de kinderopvang er direct gezellig en vrolijk uit.

Voordelen van een PVC vloer

  • De tegels zijn geluiddempend
  • Zijn slijtvast en vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder verlijming
  • Antislip en zwaar belastbaar

 

PVC kliktegels direct bestellen

Ben je overtuigd van de voordelen van onze kliktegels? Dan kunt je deze tegels direct online bestellen. Wij zorgen ervoor dat de tegels binnen 5 werkdagen geleverd worden. Hebben jullie hulp nodig bij het leggen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden van onze professionele legservice.

Je kunt onze kliktegels niet alleen aanschaffen voord e kinderopvang, maar ook voor een hobbyruimte, de werkplaats of garage. Meer weten over de toepassingen van onze kliktegels? Neem dan gerust contact met ons op.

Materiaal
15
4
Afmeting
11
8
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!