De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
PVC vloer schoonmaken?
Onze producten doen het werk

PVC vloer schoonmaken

Je PVC kliktegels wil je natuurlijk zo lang mogelijk schoon en netjes houden. Alleen tijdens het werk in een garage of werkplaats kan het nou eenmaal gebeuren dat je iets op de tegelvloer morst of smeert. Gelukkig zijn onze tegels hier tegen bestand en heel makkelijk te reinigen. Om jouw vloer zo vakkundig mogelijk te reinigen geven wij jou een aantal tips.

Waarom moet je PVC kliktegels reinigen?

Wanneer je de PVC kliktegels goed verzorgd, zullen deze ook langer meegaan. Maar na het reinigen van de vloer lijken de tegels ook weer als nieuw. Het maakt niet uit waar de kliktegels zijn gelegd, het is belangrijk om deze goed te verzorgen en op de juiste manier schoon te maken. Wanneer je de PVC vloeren op de juiste manier verzorgd, weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van jouw favoriete vloer.

Wanneer jouw vloer te maken heeft met veel vocht of andere vloeistoffen, raden wij aan om te gaan voor de PVC kliktegels waterdicht in combinatie met de koudlas vloeistof. Deze tegels zijn speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes en zullen in deze ruimtes ook niet achteruit gaan in kwaliteit. 

Het schoonmaken van de tegels doe je zo

Veel mensen kiezen voor een PVC vloer omdat deze zo eenvoudig te reinigen zijn. Op deze manier houd jij je werkplaats, magazijn of garage netjes. Het onderhoud van de PVC vloeren is niet heel intensief, maar af en toe moet het wel gebeuren. Het gladde oppervlak van de vloer is erg geschikt om snel te stofzuigen of dweilen. Je zult dan ook niet heel veel tijd kwijt zijn aan het reinigen van de vloer. 

Wanneer je een PVC vloer gaat dweilen zijn er een aantal producten die wij afraden om te gebruiken. Een vloer reinigen met allesreiniger raden wij af in verband met strepen, doffe vlekken of beschadiging van de beschermlaag. Ook een stoomreiniger is niet nodig om een PVC vloer te dweilen. Deze reiniger wordt namelijk erg heet en dit kan schade aan de vloer aanrichten. 

Wij raden aan om te dweilen met gewoon lauw tot warm water. Wanneer het echt nodig is kun je eventueel door het water een scheutje schoonmaakazijn doen. Gebruik dus geen kokend of heel heet water, dit kan ook schade aanrichten aan de vloer. Onze tegels zijn onderhoudsvriendelijk en zijn daardoor ook heel makkelijk schoon te maken. Het is dus niet nodig om met schoonmaakmiddelen de vloer te gaan boenen. Enkel en alleen stofzuigen en dweilen met lauw tot warm water!

Reinigingsset

Wij verkopen ook een vloerreinigingsset om te vloer gemakkelijk schoon te maken. Deze is te combineren met een universele steel. Deze dweil in combinatie met onze Takens vloerreiniger zorgen ervoor dat jouw vloer in topconditie blijft. Dit is een zeepvrije reiniger die speciaal voor deze vloer is ontwikkeld. Ook behoud de vloer hiermee de speciale anti-slip laag wat bezoekers of klanten niet onnodig in gevaar brengt. 

pvc kliktegel vloer reiniger
Vloerreinigingsset
vanaf € 21,99
vloerreiniger pvc kliktegel
Takens vloerreiniger 5 liter
vanaf € 49,99
vloerreiniger pvc kliktegel 9.5 liter
Takens vloerreiniger 9.5 liter
vanaf € 84,99
Vloerreiniger

Een PVC vloer schoonmaken is dus erg eenvoudig en hoeft niet veel tijd te kosten. Bij PVCkliktegel helpen wij jou graag om vragen over het reinigen van een PVC vloer te beantwoorden. Wil je jouw huidige vloer vervangen voor een nieuwe? Ook dan kun je bij ons terecht! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Contact opnemen