De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Kliktegel Waterdicht

Wil je een waterdichte, sterke en onderhoudsvriendelijke vloer leggen die er ook nog eens goed uit ziet? Dan ben je bij PVC Kliktegel aan het juiste adres. Wij verkopen de PVC Kliktegel Waterdicht - Klipper® QuickSolid, hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit PVC vloer. De PVC tegels zijn gemaakt van gerecycled PVC en is daarmee milieuvriendelijk. Met behulp van koudlasvloeistof maak je de vloer zelf 100% waterdicht en HACCP geschikt.


10 Producten gevonden

Waarom PVC kliktegels kopen?

  • Gratis thuisbezorgd
  • Binnen 5 dagen geleverd
  • Vochtbestendig en geluiddempend
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder lijm
  • Bestand tegen zware belasting en slijtvast
  • Waterdicht te maken

Waterdichte PVC vloer verkrijgbaar in verschillende kleuren

De waterdichte PVC Klipper vloer is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De basiskleuren zijn zwart, donkergrijs/antraciet en grijs.

Kliktegels online bestellen

Is het tijd om jouw huidige vloer te vervangen? Bestel de waterdichte PVC tegel dan eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je deze tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt onze vloeren zelf leggen, maar besteed je deze taak liever uit? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen jullie nieuwe vloer ook komen leggen.

Wil je meer weten over onze PVC Klipper® vloer? Bel ons dan en wij beantwoorden jouw vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 - 888 1598.