PVC Kliktegel Waterdicht

Deze PVC tegels zijn van ons eigen label PVC Kliktegel. Zorgvuldig samengesteld en grondig getest voor alleen de allerbeste kwaliteit PVC vloer. De vloeren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook nog eens een prachtige, luxe uitstraling. Door het innovatieve kliksysteem kunnen de tegels heel eenvoudig, zonder verlijming over praktisch iedere vlakke bestaande vloer heen gelegd worden. 

Lees meer

9 Productengevonden

Waarom PVC kliktegel?

Een groot voordeel van ons eigen label is dat deze PVC kliktegels direct uit voorraad leverbaar zijn. Binnen enkele werkdagen jouw gloednieuwe PVC vloer al in huis! De tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar de populairste kleuren zijn de antraciet, grijs en zwart. 

PVC Kliktegels zijn eenvoudig zelf te leggen, over de bestaande vloer heen. Hierdoor worden de tegels ook veel gebruikt als tijdelijke vloer of evenementenvloer. De vloer is zwaar te belasten, maar toch makkelijk te bewerken. Heftrucks, auto's , gewichten of andere zware materialen of machines zijn geen enkel probleem. 

Verschillende toepassingen voor PVC kliktegels

De kunststof kliktegels worden steeds populairder en in veel verschillende situaties toegepast. Eerst was het vooral in garages en sportscholen, maar nu ook bij evenementen, magazijnen, winkels, in de horeca en in pitboxen. Zoek jij een onderhoudsarme vloer die betaalbaar is en eenvoudig zelf te leggen is? Bestel dan de PVC kliktegels! 

Vragen over onze PVC Kliktegels? Neem gerust contact met ons op. 

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1