Zwembadtegels
Te verkrijgen in verschillende kleuren

Tegels voor onder zwembad

De bodem van een zwembad kan wel eens fragiel zijn. Wanneer er hevig gespetterd wordt in het bad kan de bodem van het zwembad beschadigd worden door wrijving op tussen de bodem en bijvoorbeeld tegels welke onder het zwembad liggen. Daarbij komt dat er zich snel schimmel vormt onder een zwembadbodem. Door goede zwembadtegels te gebruiken beschadig je de bodem niet en voorkom je schimmel. De geschikte tegels voor onder het zwembad vind je hier!

Alle Zwembadtegels

Zwembadtegels voor onder je opzetzwembad

De Ribdeck tegels van PVC Kliktegel zijn perfect voor onder je zwembad. De zwembadtegels bevatten namelijk gleuven, waardoor overtollig water of water wat over de rand komt weg loopt in de ondergrond. Dat maakt de tegels ook prettig voor naast het zwembad. Zo krijg je als je het zwembad uitkomt geen vieze voeten en neem je dus geen zand, gras of bladeren mee wanneer je het zwembad weer in gaat. 

De tegels zijn ook in een patroon te leggen. Leuk voor als je niet een volledig zelfde kleur ondergrond wilt. Creëer bijvoorbeeld een blokpatroon met blauw en wit en krijg een echte zwembad indruk.

Lichtblauwe Zwembadtegels shoppen

Zwembadtegels Ribdeck blauw  Zwembadtegels Ribdeck blauw

Groene zwembadtegels voor op het gras

Wanneer je een tuin met gras hebt is deze vaak ideaal voor het opzetten van een zwembad in de zomer. Het water wat soms over de rand loopt door het zwemplezier verdwijnt dan in de ondergrond: Het gras. Wat wel zo is is dat het zwembad de ondergrond en de grond rond het zwembad kan aantasten. Gele vlekken, soppige grond. Niet ideaal voor het gazon. 

Daarbij komt dat wanneer je uit het zwembad stapt je gauw vieze voeten krijgt. Ga je dan weer in het zwembad, dan wordt het water vies. Voor op het gras hebben we speciaal groene Ribdeck tegels, welke goed kleuren bij het gazon.

Groene Zwembadtegels shoppen

Groen witte zwembadtegels Swissdeck Ribdeck  Zwembadtegels groen gras Swissdeck Ribdeck

Zwarte zwembadtegels: Perfect voor in de tuin

Tegels onder het zwembad voorkomen een verpest gazon. Of een lek in de bodem. Zo zijn de zwarte tegels perfect voor het creëeren van een terras met daarop een opzetzwembad of jacuzzi. Shop bij PVC Kliktegel de zwarte Ribdeck tegels. Combineer ze met bijvoorbeeld grijze tegels en je krijgt een leuk patroon.

Ribdeck zwarte zwembadtegels  Terras voor Zwembadtegels

Blauwe tegels voor onder zwembad

Blauw is vaak de kleur van het zwembad wat gekocht is. Daarom is een blauwe zwembadtegel ook een populaire optie merken wij bij PVC Kliktegel. Er zijn twee blauwtinten welke ook in een patroon samengaan. Toch zien we vaak dat ze gecombineerd worden met de witte Ribdeck tegel

  Lichtblauwe tegels voor onder zwembad Ribdecktegels voor onder het zwembad blauw

Oploopprofielen voor bij de tegels

Bij PVC Kliktegel beschikken we ook over verschillende oploopprofielen. Deze zijn te koppelen aan de tegels en zorgen voor een fijnere overgang tussen ondergrond en tegels. Dat kan een hoop ongelukjes voorkomen. Je teen stoten, schaven aan de randjes. Kies voor oploopprofielen en je kunt vrij je gang gaan rond het zwembad.

Oploopprofiel Swissdeck lichtblauw

Oploopprofiel zwembadtegels

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1