De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Balkontegels

Het vinden van de juiste balkontegels kan een lastige klus zijn. Niet alleen moet de vloer er goed uitzien, maar hij moet ook bestand zijn tegen de elementen en slijtage. Vooral tijdens vochtige herfstmaanden en koude wintermaanden heeft de balkonvloer het zwaar te verduren. Als je op zoek bent naar een balkonvloer die er niet alleen prachtig uitziet maar ook slijtvast en duurzaam is, dan zijn de SwissDeck balkontegels een uitstekende keuze.


43 Producten gevonden

De voordelen van de kunststof SwissDeck balkontegels

De tegels van SwissDeck die wij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van deze producten:

  • Gratis, en binnen 5 werkdagen thuis bezorgd. Wanneer je SwissDeck balkontegels bestelt, worden deze binnen 5 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd. Dit is een groot voordeel, omdat je op deze manier snel kunt genieten van je nieuwe balkonvloer.
  • Onderhoudsvrij en vochtbestendig. Onze balkontegels zijn onderhoudsvrij en vochtbestendig, wat betekent dat ze niet gevoelig zijn voor vocht of vorstschade. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade aan je balkonvloer.
  • Geluiddempend en voorzien van een anti-slip laag. Onze balkontegels zijn geluiddempend en voorzien van een anti-slip laag, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over uitglijden en dat ze het geluid van voetstappen en objecten dempen. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort.
  • Slijtvast en sterk. Onze kliktegels zijn slijtvast en sterk, waardoor ze jarenlang meegaan. Dit betekent dat je niet vaak de balkonvloer hoeft te vervangen, wat een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor je balkon.
  • Verkrijgbaar in verschillende UV-bestendige kleuren. Onze tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren die UV-bestendig zijn, wat betekent dat ze niet snel vervagen in zonlicht. Hierdoor kun je de kleur kiezen die het beste past bij je balkon en huisstijl.

Bestel jouw balkontegels direct online

Wil je van bovenstaande voordelen profiteren? Dan kun je balkontegels direct online bestellen. Wil je graag meer weten over onze unieke balkonvloeren, voordat je een bestelling plaatst op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en kunnen je ook altijd helpen met het plaatsen van een bestelling.