De beste tentvloer voor de feesttent

De beste tentvloer voor de feesttent

Feestjes zijn geweldig. Het is de perfecte gelegenheid om samen te komen en plezier te hebben. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een dorpsfeest of een groot festival, een goed evenement is afhankelijk van vele factoren. Eén van deze factoren is de vloer. Het is misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt, maar een goede vloer kan het verschil maken tussen een geslaagd feest en een rampzalige gebeurtenis. In deze blog bespreken we verschillende soorten vloeren voor feesttenten en waarom PVC Kliktegels de beste keuze is.

Verschillende type vloeren voor feesttenten

Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar voor feesttenten, elk met hun eigen voor- en nadelen. De meest voorkomende soorten vloeren zijn tijdelijke vloeren, omdat men deze kan hergebruiken.

Tijdelijke feesttent vloeren zijn meestal gemaakt van hout of kunststof. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk te installeren, maar bieden meestal geen antislip en zijn niet zo duurzaam. Houten vloeren zijn duurzamer en geven een klassieke uitstraling aan een feesttent, maar zijn meestal duurder en kunnen glad worden als het regent. Vaak moeten deze vloeren ook gehuurd worden, wat weer extra kosten met zich meebrengt.

Bij het kiezen van de beste vloer voor een evenement zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het type evenement, de locatie en het budget spelen allemaal een rol bij het bepalen van de juiste vloer. Een evenement met veel dansen en beweging heeft een andere vloer nodig dan een evenement met veel zitten en praten. De locatie van het evenement is ook belangrijk bij het bepalen van de juiste vloer. Een buitenlocatie heeft andere eisen dan een binnenlocatie en een ruwe ondergrond vereist bijvoorbeeld een ander type vloer dan een vlakke ondergrond. En natuurlijk speelt het budget een belangrijke rol bij het kiezen van de vloer.

PVC Kliktegels voor de feesttent

Als u op zoek bent naar de beste vloer voor uw evenement, dan is een PVC kliktegel vloer de ideale oplossing. PVC kliktegels zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke vloeren en bieden vele voordelen ten opzichte van andere typen vloeren. PVC kliktegels zijn:

 • Antislip
 • Makkelijk te leggen
 • Krasbestendig
 • Makkelijk schoon te maken
 • In de themakleuren te verkrijgen
 • Dempend
 • Relatief goedkoop

Het installeren van PVC Kliktegels als tentvloer

 • Maak de locatie schoon en zorg ervoor dat er geen obstakels zijn.
 • Zorg ervoor dat de ondergrond vlak en stevig is.
 • Leg de eerste rij kliktegels langs de muur van de ruimte.
 • Plaats de tweede rij kliktegels tegen de eerste rij, en klik deze in elkaar.
 • Ga door met het leggen van de kliktegels tot de hele ruimte bedekt is.
 • Snijd de kliktegels aan de randen van de ruimte bij om een perfecte pasvorm te krijgen.
 • Plaats een plint rond de randen van de kamer voor een nette afwerking.

Begin altijd bij de muur en werk naar het midden van de ruimte toe. Gebruik een rubberen hamer om de kliktegels stevig op hun plaats te tikken en controleer regelmatig of de kliktegels waterpas zijn. Wij vertellen je graag meer over het installeren van pvc kliktegels.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Conclusie: Kies voor een PVC Kliktegel tentvloer i.p.v. een houten huur vloer

Een goede vloer is van cruciaal belang voor een succesvol evenement. Bij het kiezen van de juiste vloer moet u rekening houden met het type evenement, de locatie en uw budget. Een PVC kliktegel vloer is de beste keuze voor een tijdelijke vloer voor uw evenement. Het is antislip, gemakkelijk te installeren, af te breken en schoon te maken, verkrijgbaar in verschillende kleuren, slijtvast en krasbestendig, dempend en relatief goedkoop. Het installeren van een PVC kliktegel vloer is eenvoudig en snel te doen en zal ervoor zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

Evenementenvloer bekijken


Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1