De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Evenementenvloer

Ben je op zoek naar een tijdelijke evenementenvloer of voor de bescherming van een bestaande vloer? Daarvoor zijn de vloertegels van PVC Kliktegel uitermate geschikt! Bij PVC Kliktegel vind je een gevarieerd aanbod van vloertegels uit polyvinylchloride. Deze kliktegels worden niet vast gelast en zijn heel eenvoudig zelf te leggen.


3 Producten gevonden

De voordelen van PVC vloertegels

Kliktegels zijn sterk en duurzaam. Het zijn ideale tegels om een evenementenvloer of een afdekvloer mee op te bouwen. Zo'n afdekvloer wordt gebruikt als bescherming van een onderliggende bestaande vloer, bijvoorbeeld bij concerten, feesten en allerlei bouwwerkzaamheden. De voordelen van PVC vloertegels tijdens evenementen zijn: 

  • Een PVC tegelvloer is robuust en bestand tegen zware belasting.
  • Een vloer van PVC kliktegels is eenvoudig om te leggen.
  • De kliktegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar.
  • De vloer heeft heel weinig onderhoud nodig.
  • Een PVC tegelvloer is voorzien van een antislip laag en is dus veilig.

Mogelijke toepassingen van vloertegels

Uiteraard wordt een PVC tegelvloer niet alleen gebruikt als evenementenvloer. Ook particuliere woningen en in zakelijke ruimten vinden PVC kliktegels hun toepassing. Een vloer van PVC kliktegel is wegens zijn voordelen ideaal om toe te passen in hobbyruimten, garages, feestzalen en horecaruimtes.

Tentvloer voor feesttent

De tent schikt zich ideaal voor een feestje. De vloer is namelijk krasbestendig, antislip, makkelijk te leggen en af te breken en ook nog eens makkelijk schoon te maken. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor een groot tentfeest (dorpsfeest), bruiloften of festivals. Je leest meer over de feesttent vloer in onze blog.

Binnen 5 werkdagen gratis een evenementvloer geleverd

Bekijk de producten en bestel ze eenvoudig online. Met een paar muisklikken plaatst jij jouw bestelling online. Leg jij de vloertegels liever niet zelf? Indien gewenst leggen wij jullie evenementenvloer. Neem contact op met PVC Kliktegel

Materiaal
3
Afmeting
3
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!