Een PVC vloer leggen
Heel eenvoudig en snel!

Click PVC leggen

PVC vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Click PVC is namelijk heel eenvoudig te leggen door het innovatieve clicksysteem, de vloer is geluiddempend, vochtbestendig en slijtvast. De vloer is over een egale vloer heen te leggen en kan direct belast worden. Dit scheelt een hoop werk, gedoe en tijd!

Wat is Click PVC?

De PVC tegels hebben een puzzelverbinding waardoor deze perfect in elkaar passen en naadloos op elkaar aansluiten. Door deze unieke verbinding zijn de tegels eenvoudig en zelfstandig te plaatsen. De vloertegels zijn net iets dunner dan normale tegels waardoor deze gemakkelijk te leggen zijn. Een PVC tegel bestaat uit volledig massief polyvinylchloride. PVC is makkelijk te bewerken, wanneer je een vloer legt heb je eigenlijk alleen een stanleymes nodig. Bekijk in de video hieronder hoe je een click PVC vloer legt.

Click PVC op maat maken

Het kan voorkomen dat de PVC kliktegels niet exact het juiste formaat hebben voor jouw ruimte. Zoals op de video te zien is begin je daarom in het midden van de ruimte met het leggen van de hele tegels. Daarna kun je de overige tegels die langs de kanten gelegd moeten worden op formaat snijden en deze gaan leggen. Het op formaat snijden kun je eenvoudig met een stanleymes doen. Voor een oploopprofiel kun je met het stanleymes een schuin randje aan de tegels schaven. 

Alle voordelen van PVC kliktegels

De PVC kliktegels bieden diverse voordelen. Naast het feit dat ze heel eenvoudig zelf te leggen zijn, zijn ze ook nog eens over de bestaande vloer heen te leggen, bestand tegen zuren en chemicaliën, in meerdere kleuren verkrijgbaar, slijtvast, onderhoudsarm, anti-slip, duurzaam, verhuisbaar en milieuvriendelijk. Lees uitgebreid over alle voordelen die onze tegels te bieden hebben. 

Waterdichte PVC tegels

Op zoek naar een PVC vloer die waterdicht is? De PVC kliktegels Waterdicht in combinatie met onze koudlas vloeistof is 100% waterdicht en HACCP geschikt. Hierdoor zijn de tegels beschermd tegen alle soorten vloeistoffen en hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je er iets op morst. Deze tegels zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De basiskleuren van deze tegels zijn zwart, antraciet en grijs.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Click tegels online bestellen

Is het dus tijd om jouw huidige vloer te vervangen? Bestel dan de PVC tegels eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je deze tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt onze vloeren zelf leggen, maar wanneer je deze taak liever uitbesteed, neem dan gerust contact met ons op. Dan komen wij de vloer bij jou leggen. 

Wil je meer weten over onze PVC Vloeren? Bel ons dan en wij beantwoorden jouw vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 - 888 1598.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1