Over ons

PVC kliktegel is onderdeel van Takens Bedrijfsvloeren, een gerenommeerd bedrijf uit Pesse (Drenthe). Takens Bedrijfsvloeren heeft jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van pvc bedrijfsvloeren. Oprichter Gerbrand Takens was ruim twaalf jaar zelfstandig ondernemer in de horeca en ondervond zo zelf hoe belangrijk het is een goede bedrijfsvloer te hebben. Hij kwam in aanraking met dé ideale vloer voor bedrijven: vloertegels van gerecycled PVC. Makkelijk schoon te houden, hygiënisch en duurzaam.

Gerbrand Takens van PVC Kliktegel

Jarenlange ervaring in bedrijfsvloeren en PVC Kliktegels

Met Takens Bedrijfsvloeren maakte hij het zijn missie om deze PVC tegels bekender te maken, en dat is in korte tijd een absoluut succes geworden. Vele tientallen bedrijven uit heel Europa zijn inmiddels voorzien van deze unieke vloertegels. PVC kliktegels zijn makkelijk te leggen, gemakkelijk te reinigen, waterdoorlatend, en bovendien kras- en slijtvast. Dit maakt het tot een ideaal product voor bijvoorbeeld een balkon, garage of magazijn. Maar ook in een industrieel ingerichte ruimte past een PVC kliktegel goed.

Scherp geprijs, snel geleverd

Al snel ontstond ook bij particulieren een vraag naar PVC kliktegels. Immers, ook voor bijvoorbeeld hobbyruimtes en garages zijn deze tegels ideaal! Om aan deze vraag tegemoet te komen is PVC kliktegels opgericht. Een no-nonsense bedrijf met korte lijntjes met de leveranciers. Hierdoor is een scherpe prijs en snelle levering gegarandeerd van de hardlopende producten. De tegels zijn op voorraad in alle RAL kleuren. Maar ook aan speciale wensen komt PVC kliktegel graag tegemoet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor diverse kleuren tegels.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1