Magazijnvloer

Magazijnvloer

Op zoek naar de perfecte magazijnvloer? Ontdek de duurzame oplossingen van PVC Kliktegel! Onze hoogwaardige vloeren voor in het magazijn zijn ideaal voor het creeeren van een sterke en veilige vloer. Zware belastingen zijn geen enkel probleem voor onze tegels en de vloer raakt ook niet beschadigd door vallende voorwerpen of chemische stoffen.

Lees meer

9 Productengevonden

Voordelen van PVC kliktegels

De magazijnvloer moet uiteraard beschikken over sterke eigenschappen om de dagelijkse belasting aan te kunnen. Draagkracht staat hier centraal. Voor magazijnvloeren van welk type dan ook, biedt PVC Kliktegel altijd vloeren die aan de strengste normen voldoen. De magazijnvloeren die wij aanbieden, zijn namelijk: 

  • In diverse kleurcombinaties mogelijk
  • Slijtvast en vochtbestendig
  • Zowel voor binnen als buiten
  • Eenvoudig te leggen zonder verlijming
  • Geluiddempend en onderhoudsvrij

Magazijnvloer van PVC aanbrengen

Het aanbrengen van je magazijnvloer kan door jou of door ons ervaren team worden gedaan. Dit team beschikt over ervaring, werkt nauwkeurig en efficiënt. Voor jouw bedrijf is het natuurlijk cruciaal dat de werkzaamheden in het magazijn niet langdurig worden onderbroken. Onze kunststof tegels kunnen direct worden belast, zodat de werkzaamheden direct na het leggen kunnen worden hervat. 

De tegels hebben een speciaal ontwikkelde klikverbinding, waardoor ze gemakkelijk te leggen en indien nodig te verwijderen zijn. Wanneer jouw bedrijf gaat verhuizen, verhuis je de magazijntegels dan ook gewoon mee.

Bijbehorende antislip tape voor het magazijn bestellen?

Middels tape kun je in het magazijn secties afbakenen. Bijvoorbeeld voor waar de heftruck rijden kan. Of waar karren kunnen staan. De antislip tape van PVC Kliktegel houdt het magazijn veilig.

Door de antislip voorkom je werkongevallen in het bedrijfsmagazijn. De vloertape in het magazijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en rood-wit. Daarbij is de tape in twee verschillende maten verkrijgbaar.

Magazijnvloeren online bestellen 

Bestel de PVC kliktegels voor het magazijn eenvoudig in onze webshop. Onze tegels zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De kliktegels worden binnen 5 werkdagen gratis bezorgd!

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
5
Gerecycled PVC
3
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1