Magazijnvloer

Magazijnvloer

Een PVC magazijnvloer vervult in een magazijn een belangrijke rol. Het gewicht van heftrucks en andere zware voertuigen moet de vloer kunnen dragen. Bovendien mag de vloer niet snel beschadigd raken door vallende voorwerpen of door chemische stoffen. Vaak is het ook fijn dat de vloer niet te duur is en weer makkelijk te verwijderen is. Voor uitbreiding van het magazijn of wanneer je het pand uitgegroeid bent en over moet naar een ander pand. Bij ons kun je terecht voor de beste vloeroplossing voor jullie magazijn.

Lees meer

9 Productengevonden

Voordelen van PVC kliktegels

De magazijnvloer moet uiteraard beschikken over sterke eigenschappen om de dagelijkse belasting aan te kunnen. Draagkracht staat hier centraal.Ongeacht het type magazijnvloer geldt dat PVC Kliktegel altijd vloeren biedt voor magazijnen die aan de hoogste eisen voldoen en zelfs een extreme belastbaarheid aankunnen. De magazijnvloeren die wij aanbieden, zijn namelijk: 

  • In diverse kleurencombinaties mogelijk
  • Slijtvast en vochtbestendig
  • Zowel voor binnen als buiten
  • Eenvoudig te leggen zonder verlijming
  • Geluiddempend en onderhoudsvrij

Magazijnvloer aanbrengen

Het aanbrengen van je magazijnvloer kan door jou of door ons ervaren team worden gedaan. Dit team beschikt over ervaring, werkt nauwkeurig en efficiënt. Voor jouw bedrijf is het uiteraard van belang dat de werkzaamheden in het magazijn niet te lang stil komen te liggen, onze kunststof tegels zijn direct te belasten waardoor de werkzaamheden na het leggen direct weer op te pakken zijn. De tegels zijn voorzien van een klikverbinding waardoor deze heel eenvoudig te leggen zijn en indien gewenst weer te verwijderen. Wanneer jouw bedrijf gaat verhuizen, verhuis je de magazijntegels dan ook gewoon mee.

Bijbehorende antislip tape voor het magazijn bestellen?

Middels tape kun je in het magazijn secties afbakenen. Bijvoorbeeld voor waar de heftruck rijden kan. Of waar karren kunnen staan. De antislip tape van PVC Kliktegel houdt het magazijn veilig. Door de antislip voorkom je bedrijfsongelukken en slippertjes in het bedrijfsmagazijn. De tape voor de vloer in het magazijn is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en rood-wit. Daarbij is de tape in twee verschillende maten verkrijgbaar.

Magazijnvloeren online bestellen 

Bestel de PVC kliktegels voor het magazijn eenvoudig in onze webshop. Onze tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. De kliktegels worden binnen 5 werkdagen gratis bezorgd!

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
5
Gerecycled PVC
3
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1