PVC vloer kelder

De keldervloer is een veeleisende een specifieke vloer die aan de juiste eisen moet voldoen. De kelder is een ruimte waar veel vocht aanwezig is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een vloer die vochtbestendig is. De PVC vloer voor in de kelder is een vloer die hier tegen kan en niet achteruit gaat in kwaliteit. Ontdek hier wat de PVC kliktegels voor jou kunnen betekenen. 

Een waterbestendige vloer

Kelders bevinden zich over het algemeen ondergronds. Hierdoor is het vochtgehalte in deze ruimtes vaak erg hoog. Zware regenval kan invloed hebben op het vochtgehalte en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een waterbestendige vloer. De PVC kliktegels Waterdicht zijn zelf 100% waterdicht te maken. De koudlasvloeistof zorgt er namelijk voor dat er geen water of andere vloeistoffen door de vloer heen kunnen komen. Door de vloer waterdicht te maken voorkom je ook dat hier schimmels en bacteriën gaan ontstaan. 

PVC kliktegel vloer

PVC kliktegels zijn de oplossing voor een keldervloer

Niet alleen het feit dat de tegels waterbestendig zijn maakt de PVC vloer zo perfect voor in de kelder. De PVC kliktegels zijn ook heel eenvoudig door jou zelf te leggen. Aan de vloertegels zit een innovatieve klikverbinding waardoor je de tegels aan elkaar bevestigd. Eenmaal gelegd sluiten de kliktegels naadloos aan elkaar aan wat een mooie en nette uitstraling geeft. Een ander groot voordeel aan de PVC kliktegels is dat deze over de bestaande vloer heen te leggen is, dus over jouw huidige keldervloer. Dat scheelt een hoop gedoe en tijd met het uitbreken van de oude vloer.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Alle voordelen van een PVC vloer in de kelder

De PVC vloer is dus ideaal om te leggen in de kelder! Wij zetten alle voordelen van PVC kliktegels nog even voor jou op een rij:

  • Waterdicht
  • Zelf te leggen
  • Over de bestaande vloer heen te leggen
  • Verhuisbaar
  • Slijtvast
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Anti-slip

Heb je vragen over de PVC keldervloer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1