Een PVC vloer leggen
Heel eenvoudig en snel!

PVC vloeren

Op zoek naar een vloer die onderhoudsvriendelijk, duurzaam, makkelijk te leggen en slijtvast is? Overweeg dan één van de PVC vloeren van PVCKliktegel.nl. Deze vloeren bestaan uit 7 millimeter dikke PVC tegels die verkrijgbaar zijn in verschillende RAL kleuren. PVC kliktegel vloeren worden steeds populairder, en dat is niet voor niets!

PVC kliktegel vloeren

PVC vloeren zijn een vorm van vloerbedekking dat bestaat uit gerecyclede polyvinylchloride kunststof kliktegels. De PVC kliktegels zijn heel makkelijk aan elkaar te bevestigen met ons innovatieve kliksysteem. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan en zorgen ze voor een strakke, nette en professionele uitstraling van de ruimte waarin ze gelegd zijn. De PVC Kliktegel Waterdicht is in meerdere RAL kleuren verkrijgbaar, kies de kleur die het beste bij jouw garage, werkplaats of magazijn past. Benieuwd hoe de vloeren eruit zien in een omgeving? Je ziet het op onze inspiratiepagina

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Voordelen van onze PVC vloeren

De voordelen van een goedkope pvc vloer geven weer waarom de PVC tegel de juiste oplossing is. De PVC tegel bestaat uit 7 mm dik massief PVC. Hierdoor zijn de vloeren heel zwaar te belasten, maar toch makkelijk te bewerken. De vloeren zijn heel eenvoudig zelf te leggen. Wanneer de tegels gelegd zijn, zijn ze direct belastbaar. Zo hoef je niet je hele garage leeg te maken, maar kun je gewoon je spullen verplaatsen. De PVC klikvloeren zijn geschikt om over je huidige vloer heen te leggen, mits dit een egale ondervloer is die geen voorbewerking heeft gehad. Dit scheelt een hoop gedoe, geld, tijd, stof en puin en je bent verzekerd dat de leidingen die onder de vloer lopen niet beschadigd worden. 

Onze PVC kliktegel is bestand tegen de meeste zuren en chemicaliën en hebben een chemische weerstand conform de EN423 norm. Zo hoef je je niet druk te maken wanneer er iets op morst. Tevens zijn de tegels vochtbestendig en geluiddempend.

Een van de andere voordelen van een PVC vloer van de PVC vloeren specialist is dat het de uitstraling van het pand doet verbeteren. Met de verschillende kleuren tegels kunnen patronen en structuren gemaakt worden. Dat geeft een gaaf effect. Kijk maar naar deze motorstandplaats.

Motorstandplaats met PVC kliktegels

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer maar weet je niet zeker welke kleur je het mooist vindt? Bestel dan eerst ons proefpakket bestaande uit 3 volledige kliktegels en kleurstalen van diverse gekleurde tegels.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1