PVC vloer op tegels zonder lijm

Kan jouw ruimte wel een nieuwe vloer gebruiken? Ga dan voor een PVC vloer op tegels zonder lijm. De vloer bestaat uit PVC kliktegels die je in elkaar klikt. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan en hoef je dus geen lijm te gebruiken. Geen ingewikkelde handelingen, maar gewoon klikken! Zelfs als je totaal geen ervaring in het leggen van vloeren hebt, is deze PVC vloer zonder lijm heel eenvoudig te leggen. 

Wat zijn PVC kliktegels?

PVC kliktegels zijn PVC tegels voorzien van een speciaal kliksysteem. Hierdoor zijn de tegels heel gemakkelijk te leggen over een bestaande vloer, zonder lijm te gebruiken. Ook is de vloer weer te verwijderen als je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Dit maken de PVC kliktegels een duurzame, eenmalige investering. De kunststof kliktegel is 7 mm dik en bestaat uit massief PVC. Hierdoor zijn ze zeer zwaar te belasten, slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm. Op de kliktegel zit een antislip laag waardoor je altijd goed grip kunt houden. 

Een onderhoudsvriendelijke vloer zonder lijm

De vloeren vereisen weinig tot geen onderhoud. Wanneer je de klikvloer in een vochtige ruimte legt, adviseren wij wel te gaan voor de PVC kliktegel Waterdicht. Deze is met behulp van koudlas vloeistof 100% vloeistof dicht te maken. Hierdoor bescherm je de tegels onder de nieuw gelegde vloerbeddeking. Lijm gebruiken is bij de clicktegels dus volledig overbodig. De tegels in ons assortiment zijn van het merk Klipper, waardoor je verzekerd bent van dé beste kwaliteit PVC vloer. Volledig uit gerecycled PVC en daardoor ook nog eens milieuvriendelijk. Benieuwd naar alle voordelen?

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

De voordelen van een PVC vloer op tegels zonder lijm

  • Gemakkelijk zelf te leggen
  • Over de bestaande vloer heen te leggen
  • Bestand tegen zuren en chemicaliën
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm
  • Anti-slip
  • Duurzaam

Zijn de PVC kliktegels iets voor jou? Bestel ze direct of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1