Kunststof kliktegels

Kunststof Kliktegels van PVC worden in veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan een garagevloer, een werkplaatsvloer, een winkelvloer, een evenementenvloer of een magazijnvloer. De PVC tegels zijn hygiënisch, ijzersterk en slijtvast. Hierdoor geschikt voor vrijwel elke ruimte.

Kunststof kliktegels direct leggen

De kunststof tegels zijn direct te leggen over iedere egale ondervloer zonder verlijming nodig te zijn. Zo hoef je niet eerst de oude vloer eruit te slopen, ideaal! Dit bespaart een hoop rommel, tijd en geld. De klikverbinding van de pvc tegels sluiten naadloos op elkaar aan en klik je zo in elkaar. Je hoeft hiervoor geen professionele vloerenlegger te zijn. De kunststof kliktegels hebben als het ware een puzzelverbinding zodat de vloertegels eenvoudig met een rubberen hamer in elkaar getikt worden. De vloer kan na het leggen meteen weer in gebruik genomen worden. Hierdoor hoef je ook niet al je spullen uit de ruimte te halen, maar kun je het gewoon verplaatsen. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Voordelen kunststof tegels

De kunststof tegels bieden diverse voordelen. De tegels zijn namelijk verhuisbaar, dus een duurzame investering. Ook zijn ze onderhoudsvrij en slijtvast. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van lijm is de vloer direct te belasten. De tegels werken geluiddempend en zien er ook nog eens heel mooi uit. De PVC kliktegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming, kortom een echte aanwinst voor jouw garage of werkplaats!

Kunststof balkontegels

Naast onze gewone kunststof PVC kliktegels, verkopen wij ook balkontegels. Een balkonvloer heeft veel te verduren, zeker in de vochtige herfstmaanden en de koude wintermaanden. De kunststof balkon tegels kunnen deze heftige weersomstandigheden aan. Ze zijn slijtvast, gaan jaren mee en zien er ook nog eens goed uit. RibDeck tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze kun je met elkaar combineren wat een luxe uitstraling geeft, net als de foto hieronder.

Balkontegels

Bestel jouw PVC kliktegels eenvoudig online. Wanneer je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1