PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

Garage vloertegels

Wanneer mensen denken aan een garagevloer denken zij aan een grijze, cementachtige vloerbedekking. Vaak is dit epoxy of beton. Met de garage vloertegels van PVC kliktegel is jouw garage binnen een mum van tijd netter, mooier en veiliger! De tegels zijn eenvoudig te bevestigen en vragen weinig onderhoud.

PVC kliktegels voor een garage

Tot kort geleden waren er nog niet zoveel opties voor de vloerbedekking van een garage. Het zijn vaak stoffige vloeren die geen nette uitstraling aan de garage geven, denk hierbij aan epoxy of beton. Met PVC tegels zijn garagevloeren veelzijdig en onderhoudsarm. Ten eerste moeten de garage vloertegels bestendig zijn tegen hoge druk (bijvoorbeeld een auto of een heftruck). Maar het moet ook tegen vocht en wisselende temperaturen kunnen. De PVC kliktegels voor garages hebben een heel innovatief kliksysteem. Hierdoor heb je de vloer snel gelegd. De tegels zijn ook nog eens zeer betaalbaar en zien er geweldig uit! 

Garage vloertegels gelegd

Blaas jouw ruimte nieuw leven in met kunststof kliktegels

De meeste garagevloeren kun je moeiteloos leggen met de PVC kliktegels. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en robuustheid van deze kunststof kliktegels zijn ze onder andere bestand tegen de meest schadelijke chemicaliën. De tegels zorgen ervoor dat benzine, olie en andere chemische stoffen niet de vloer kunnen doordringen. Ook is de vloer een prettige ondergrond om op te werken. Het heeft een antisliplaag wat het werken hierop veilig maakt. Bovendien zal de vloer in de wintermaanden een stuk minder koud aanvoelen dan bijvoorbeeld een betonnen vloer.

De voordelen van de PVC kliktegels als garagevloer

Een garagevloer leggen van PVC tegels kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen staan hieronder eenvoudig op een rijtje:

  • Snel en eenvoudig te leggen
  • Minder inspanning en tijd
  • 100% herstelbaar
  • Weinig onderhoud
  • Stofvrij
  • Warmtegeleidend
  • Geluiddempend
  • Minimale voorbereiding vereist van de ondergrond
  • Geen coating nodig
  • Maximale laadcapaciteit

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Een duurzame vloer

De PVC kliktegels staan uit 100% gerecycled polyvinylchloride. Bij onze tegels heb je de keuze uit verschillende kleuren. Onze PVC kliktegel Waterdicht zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en de Waterdicht ECO in antraciet, grijs en zwart. De ECO tegels gemaakt zijn van gerecycled PVC zijn  milieuvriendelijk en duurzaam. 

Kliktegels kun je heel eenvoudig zelf leggen en de tegels zijn direct zwaar te belasten. Dit scheelt veel tijd en gedoe want je hoeft niet de hele ruimte leeg te halen. De tegels zijn geschikt voor bijna elke egale ondervloer, zonder voorbewerking van deze ondervloer. Door het kliksysteem leg je de tegels makkelijk aan elkaar. Met behulp van koudlas vloeistof is de vloer 100% vloeistof dicht te maken.

DIRECT BESTELLEN

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1