PVC tegels

PVC tegels zijn voorzien van hoge kwaliteit, de tegels zijn duurzaam, waterbestendig en geven een elegante look aan jouw garage, magazijn of werkplaats. Het grootste voordeel van de PVC tegel is dat de tegel gemakkelijk te leggen is. De tegels kunnen namelijk gemakkelijk aan elkaar bevestigd worden door het innovatieve kliksysteem.

Een kliktegel vloer

Wanneer de PVC Kliktegels aan elkaar bevestigd zijn, sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een strakke, nette en professionele uitstraling van de vloer. Een PVC tegel bestaat uit volledig, massief PVC en is 7 millimeter dik. Hierdoor is de vloer zwaar te belasten, maar toch makkelijk te bewerken. Je snijdt namelijk met een stanley mes gemakkelijk de tegel op het juiste formaat. De tegels hebben een hoge oppervlaktehardheid, hierdoor zijn ze slijtvast en krasbestendig. Zo zijn ze makkelijk schoon te houden en hoef je nagenoeg geen onderhoud aan de vloer te plegen. PVC Kliktegels zijn volledig anti-slip en daarmee te gebruiken in vrijwel elke ruimte. Wanneer de tegels nat zijn blijf je de grip houden en glijd je niet uit. Door het ruwe laagje wat zich op de pvc tegels bevindt zijn ze tevens vochtbestendig. 

 PVC tegels

Leg onze PVC tegels over je bestaande vloer

Onze tegels zijn eenvoudig over je bestaande vloer heen te leggen. Dit scheelt een hoop gedoe met het eruit halen van de oude vloer. Zo heb je geen stof en puin van de oude vloer en de leidingen blijven op de plek liggen en worden niet beschadigd. De PVC tegels kunnen over vrijwel elke egale vloer gelegd worden. Let wel op: het is belangrijk dat de ondervloer geen voorbewerking heeft gehad. De vloer is in je eigen gewenste tempo te leggen; wanneer een gedeelte van de tegels ligt is deze gelijk zwaar te belasten. Zo hoef je niet de hele ruimte leeg te maken, maar kun je gewoon je spullen ondertussen verplaatsen. 

De tegels zijn bestand tegen zuren en chemicaliën en hebben een chemische weerstand conform de EN423 norm. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor in de werkplaats of garage. Daarnaast zijn de kliktegels ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

PVC tegels als tijdelijke vloer

PVC tegels worden veel gebruikt als tijdelijke vloer. Omdat de tegels heel eenvoudig en snel te leggen zijn kiezen steeds meer bedrijven ervoor om PVC tegels te gebruiken in hun tijdelijke pop-up store. De laatste jaren zie je dat een tijdelijke huisvesting voor bedrijven steeds populairder wordt. De vloeren van PVC zijn direct belastbaar, zo hoef je niet te wachten tot de lijm droog is of hele ruimtes leeg te halen. Je verhuist de boel van de ene kant naar de andere kant en legt zo door de hele ruimte de PVC kliktegels. Hoewel tijdelijke huisvesting veel voordelen biedt, is het voor veel bedrijven belangrijk om rekening te houden met de kosten hiervan. Hiervoor zijn PVC tegels een perfecte uitkomst. Deze zijn betaalbaar en verhuisbaar. Wanneer een bedrijf of winkel gaat verhuizen, kunnen de tegels gewoon worden mee verhuisd! 

De PVC Kliktegel Waterdicht is in meerdere RAL kleuren te verkrijgen. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden!

Ook weten of een los legbare vloer uitkomst kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van pvc-kliktegels.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1