Harde PVC tegels

Veel mensen of bedrijven zijn op zoek naar harde PVC tegels. Echter zijn harde tegels niet nodig om een onderhoudsarme vloer te hebben. Onze kliktegels voelen misschien niet heel hard aan, maar ze zijn wel extreem zwaar te belasten. Zware voertuigen zoals vrachtwagens, heftrucks of auto's zijn geen enkel probleem. Benieuwd hoe dit kan? Lees dan verder.

PVC kliktegels van massief polyvinylchloride

Onze kliktegels zijn gemaakt van 7 mm dik, massief polyvinylchloride. Door het materiaal zijn de tegels zwaar te belasten, krasbestendig, slijtvast en onderhoudsarm. Bovenop de tegel zit een antislip laag waardoor de vloer veilig is om verschillende soorten werkzaamheden op uit te voeren. In tegenstelling tot harde PVC tegels zijn de kliktegels makkelijk te bewerken en flexibel te leggen. Onze vloeren zie je dan ook veel terug in magazijnen, werkplaatsen en garages. Naast het feit dat de tegels zwaar te belasten zijn, ziet het er ook nog eens professioneel en netjes uit. Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina voor een aantal voorbeelden.

Harde PVC tegels

Geen verlijming nodig en over de oude vloer heen te leggen

Voor de doe-het-zelver zijn onze pvc vloeren een ware uitkomst! De tegels zijn namelijk zelf, over de oude vloer heen te leggen. Lijm is overbodig en op een stanleymes na, is er geen gereedschap nodig om de vloer te leggen. De PVC kliktegel Waterdicht is in combinatie met koudlasvloeistof 100% waterdicht te maken, dit biedt bescherming voor de ondervloer. 

Raak overtuigd van onze kwaliteit met een proefpakket

Overweeg je een nieuwe PVC vloer voor jouw garage of werkplaats, maar twijfel je nog? Raak overtuigd van onze kwaliteit door eerst een proefpakket te bestellen. Kijk thuis of de tegels in de ruimte passen en ontdek het materiaal. Bestel je na aankoop van een proefpakket de vloer? Dan krijg je het aankoopbedrag op het proefpakket van ons terug!

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1