De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Magazijnvloer

Een PVC magazijnvloer vervult in een magazijn een belangrijke rol. Het gewicht van heftrucks en andere zware voertuigen moet de vloer kunnen dragen. Bovendien mag de vloer niet snel beschadigd raken door vallende voorwerpen of door chemische stoffen. Bij ons kun je terecht voor de beste vloeroplossing voor jullie magazijn.


21 Producten gevonden

Voordelen van kliktegels

De magazijnvloer moet uiteraard beschikken over sterke eigenschappen om de dagelijkse belasting aan te kunnen. Ongeacht het type magazijnvloer geldt dat PVC Kliktegel altijd vloeren biedt voor magazijnen die aan de hoogste eisen voldoen en zelfs een extreme belastbaarheid aankunnen. De magazijnvloeren die wij aanbieden, zijn namelijk: 

  • Diverse kleurencombinaties mogelijk
  • Slijtvast en vochtbestendig
  • Zowel voor binnen als buiten
  • Eenvoudig te leggen zonder verlijming
  • Geluiddempend en onderhoudsvrij

 

Magazijnvloer aanbrengen

Het aanbrengen van je magazijnvloer kan door jou of door ons ervaren team worden gedaan. Dit team beschikt over ervaring, werkt nauwkeurig en efficiënt. Voor jouw bedrijf is het uiteraard van belang dat de werkzaamheden in het magazijn niet te lang stil komen te liggen. 

Magazijnvloeren online bestellen 

Bestel de PVC kliktegels voor het magazijn eenvoudig in onze webshop. De kliktegels worden binnen 5 werkdagen gratis bezorgd!

Materiaal
2
14
4
Afmeting
10
10
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!