De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
Altijd op voorraad
Gratis thuisbezorgd
info@pvckliktegel.nl 085 888 1598

Onze vloeren zijn toepasbaar op

Pas PVC kliktegels toe in één van onderstaande situaties. Alle PVC kliktegels zijn hygiënisch, ijzersterk en slijtvast. Onze vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte. Je kunt onze vloer aanschaffen voor de hobbyruimte of fitnesskamer, maar ook voor op school, het kinderdagverblijf, de garage, een winkelpand of een horecabedrijf.

Garagevloeren
Garagevloeren
PVC Kliktegel biedt PVC garagevloeren die ideaal zijn voor werkvloeren of woningen. Vloeren die je zelf kunt leggen op vrijwel elke egale ondervloer, zonder verlijming. De kunststoftegels zijn bestand tegen zware belasting, zijn snel schoon te maken en bovendien voorzien van een anti-slip laag.
Lees meer
Balkon tegels
Balkon tegels
Met onze makkelijk te plaatsen balkon tegels heb je snel een heel nieuwe vloer op je balkon of in je tuin. Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten.
Lees meer
Vloeren kinderdagverblijf
Vloeren kinderdagverblijf
Ben je op zoek naar een duurzame vloer voor het kinderdagverblijf? Dan ben je bij PVC Kliktegels aan het juiste adres. Wij verkopen PVC Kliktegels van uitstekende kwaliteit, die zeer geschikt als vloer voor in kinderdagverblijf. De kliktegels kun je gebruiken om zelf snel en eenvoudig vloeren te leggen. Door het gemakkelijke legsysteem van onze tegels, is dit niet moeilijk.
Lees meer
Vloer werkplaats
Vloer werkplaats
Onze PVC vloertegels zijn uitermate geschikt voor (tijdelijke) werkruimtes, garages, werkplaatsen, magazijnen en of opslag. De vloer in een werkplaats heeft over het algemeen veel te verduren. In de werkplaats rijden niet alleen zware voertuigen rond, maar is de kans groter dat er een zwaar voorwerp op de vloer valt. En werken jullie met chemische stoffen? Dan heb je een vloer nodig die hier goed tegen kan. Een vloer van PVC kliktegel is een van de beste vloeren van dit moment.
Lees meer
Dakterras vloer
Dakterras vloer
Wil je een sfeervolle en stevige tegelvloer op het dakterras leggen? Bekijk dan het ruime aanbod van PVC Kliktegels en kies uw favoriete dakterras tegel! Ons bedrijf, Takens Bedrijfsvloeren is specialist in slijtvaste en duurzame PVC dakterrastegels.
Lees meer
Evenementenvloer
Evenementenvloer
Ben je op zoek naar een tijdelijke evenementenvloer of voor de bescherming van een bestaande vloer? Daarvoor zijn de vloertegels van PVC Kliktegel uitermate geschikt! Bij PVC Kliktegel vind je een gevarieerd aanbod van vloertegels uit polyvinylchloride. Deze kliktegels worden niet vast gelast en zijn heel eenvoudig zelf te leggen.
Lees meer
Showroomvloeren
Showroomvloeren
Jouw showroomvloer moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook snel en eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast moet de vloer ook tegen een stootje kunnen. De vloertegels van PVC Kliktegels zijn zeer geschikt voor de showroomvloeren. Hoewel er dagelijks misschien honderden mensen over de vloer komen in de showroom, blijft de tegelvloer er als nieuw uitzien. In onze webshop vind je een ruim aanbod van deze duurzame, mooie, slijtvaste en goed te onderhouden tegels.
Lees meer
Terrastegels
Terrastegels
De kunststof terrastegels van PVC Kliktegels worden veel gebruikt voor terrassen en patio's. De tegels zijn onderhoudsarm, omdat vuil en andere aangroei niet aan de tegel hecht. De tegels zijn waterdoorlatend en voorzien van een anti-slip laag. Bovendien zijn de terrastegels UV gestabiliseerd en daardoor bestand tegen grote temperatuurverschillen.
Lees meer