Waarom RibDeck tegels de perfecte tuin tegels zijn

Op zoek naar een duurzame en hygiënische oplossing voor vloeren in vochtige omgevingen? Maak kennis met RibDeck tegels! Deze tuin tegels zijn ideale keuze voor diverse toepassingen.

Tuin tegels, balkon, galerijvloeren, terrassen, autosport of zelfs werkplaatsen. Onze Ribdeck tegels bieden de oplossing voor situaties waarin uitdagingen zoals natte vloeren voorkomen.

Deze innovatieve tegels bieden een goede grip en zijn ontworpen tegen natte omstandigheden. Dit maakt ze perfect voor gebruik in gebieden waar veiligheid en hygiëne voorop staan.

Meer bekijken

Eenvoudig te installeren

Wat deze tuintegels echt onderscheidt, is het slimme kliksysteem. Dankzij dit systeem kan je de tegels vlot en eenvoudig installeren op elke vlakke ondergrond. Met onze RibDeck tuin tegels zal je dus ook geen gedoe hebben met gereedschap of installatie.

Een uniek profiel

De RibDeck vloertegel is gemaakt van synthetisch materiaal. De vloertegel heeft een uniek open profiel. Dit profiel zorgt voor goede grip in natte omstandigheden. Maar laat dat u niet weerhouden deze tuin tegels zijn eveneens geschikt voor toepassingen in droge omstandigheden.

Of het nu gaat om binnen of buiten, RibDeck vloertegels zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik. Ze zijn duurzaam en functioneel en komen in 9 kleuren. Dit zorgt ervoor dat er altijd een tegel is die perfect bij uw ruimte en stijl past.

Om uw vloerproject helemaal af te maken, zijn er ook afwerkranden en hoekstukken beschikbaar. Hiermee kunt u niet alleen een nette en professionele afwerking realiseren, maar ook de veiligheid verbeteren. Dit komt doordat de scherpe randen worden voorkomen.

Ribdeck profielen bij PVC kliktegels

RibDeck vloertegels zijn ideaal voor tuinen, garages en sportvloeren. Ze combineren functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid perfect. Maak vandaag nog kennis met de veelzijdige mogelijkheden van RibDeck en transformeer elke ruimte naar uw wensen. Kijk nu onze collectie tuin tegels!

Collectie bekijken

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1