Vloer beurs

Een vloer voor een beurs moet aan veel verschillende technische eisen voldoen. Beurzen zijn voor veel bedrijven erg belangrijk. Het is dé plek waar je jouw bedrijf aan groot publiek kunt voorstellen. Op beursstand wordt belangrijke informatie over het bedrijf verteld en er zijn vaak tentoostellingen van producten. Op een beurs komen dus veel mensen langs de stand, heel belangrijk om een slijtvaste vloer te hebben die tegen deze belasting kan. 

Een beursvloer moet makkelijk te demonteren zijn

Een beursvloer is een tijdelijke vloer. Het is dus heel belangrijk dat deze eenvoudig te leggen en te demonteren is. PVC tegels zijn hier uitermate geschikt voor. De tegels zijn gemaakt van gerecycled PVC van 7 mm dik. Door dit kunststof materiaal zijn de vloertegels eenvoudig te leggen, maar toch makkelijk te bewerken. Met alleen een stanleymes snijd je de kliktegels zo op maat. Door de snelle montage van de vloeren kiezen veel bedrijven voor PVC kliktegels. 

PVC kliktegel beursvloer

PVC kliktegel vloer voor een beurs zelf leggen

Door de innovatieve klikverbinding aan de kunststof vloertegels is de vloer voor een beurs zelf te leggen. Ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt, is dit geen enkel probleem. De kliktegels klik je in elkaar en daarna sluit de vloer naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een strakke, nette en professionele beursvloer. De tegels zijn vochtbestendig in geluiddempend. Wanneer de kliktegel 100% waterdicht moet zijn raden wij aan de PVC kliktegel waterdicht in combinatie met koudlas vloeistof te bestellen. De vloer is op dezelfde manier te demonteren zodat de tegels herbruikbaar zijn, duurzaam en voordelig!

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

De voordelen van PVC kliktegels als beursstandvloer

Waarom je PVC kliktegels als beursstandvloer tegels moet gebruiken? Wij zetten alle voordelen nog even voor jou op een rijtje:

  • Snel en makkelijk te monteren en demonteren
  • Betaalbaar
  • Herbruikbaar
  • Slijtvast
  • Geen speciaal gereedschap nodig
  • Professionele uitstraling
  • Anti-slip
  • Duurzaam

Wil je meer weten over de PVC kliktegels als beursvloer? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Onze specialisten staan altijd voor jou klaar voor professioneel advies.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1