Zelf een PVC vloer leggen

Je wilt zelf je PVC vloer leggen? We leggen je uit hoe je dat kan doen! Bekijk onderstaande video voor een duidelijke uitleg van het zelf leggen van een PVC vloer.

PVC KLIKTEGELS BESTELLEN

Een PVC vloer zelf leggen

Een groot voordeel aan onze PVC vloer, is dat die gemakkelijk zelf te leggen is. De vloer is namelijk zo gelegd, ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt. De PVC kliktegel heeft een handig kliksysteem waarmee de tegels eenvoudig aan elkaar kunnen worden bevestigd. 

Eenmaal gelegd sluiten de tegels van de PVC vloer naadloos op elkaar aan, dit zorgt voor een strakke, nette en professionele uitstraling. Ook zijn onze tegels vochtbestendig en geluiddempend. Maak je geen zorgen als je iets morst op de tegels. De tegels zijn chemisch bestendig. Ze voldoen aan de EN423 norm. Dit maakt de tegelvloer uitermate geschikt voor een werkplaats of garage.

PVC tegel vloer

Onze eenvoudig te installeren PVC Kliktegels zijn 7 millimeter dik en bestaan uit volledig massief PVC. Hierdoor is de PVC vloer enorm zwaar te belasten, maar toch licht en flexibel te bewerken. Wanneer je een gedeelte van de vloer legt is deze direct zwaar te belasten. Zo kun je eerst de ene helft van de vloer doen, je spullen verplaatsen en daarna de andere helft doen.

Je kunt de vloer namelijk gewoon over je oude vloer heen leggen. Dit bespaart veel geld, tijd en rotzooi. De tegels kunnen over vrijwel elke egale ondervloer gelegd worden, zonder voorbewerking van deze ondervloer.

De PVC Kliktegel Waterdicht Eco is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart donkergrijs en grijs. Je legt de tegels gemakkelijk in elkaar met behulp van het innovatieve kliksysteem. De vloer is oersterk en voorzien van een anti-slip onder alle omstandigheden.

De PVC Kliktegel Waterdicht is een kliktegel van een hoogwaardig pvc en heeft hierdoor een luxe uitstraling. Tevens is de Waterdicht in meerdere kleuren beschikbaar, in tegenstelling tot de ECO, die slechts in drie kleuren verkrijgbaar zijn. Bij een afname van minimaal 200 stuks zijn de pvc kliktegels in diverse RAL kleuren te bestellen.

Een PVC vloer zelf kunnen leggen

PVC kliktegels eenvoudig zelf over de bestaande vloer heen leggen

Veel mensen zien op tegen het verwijderen van hun oude vloer. Het is vaak een lastige klus en geeft veel rotzooi. Met een vloer van PVC Kliktegels ga je dit probleem gemakkelijk uit de weg; je legt de pvc vloer simpelweg over je bestaande vloer heen. Geen gedoe met uitbreken, stof en puin dat overal komt te liggen of nog erger: het beschadigen van leidingen die onder de vloer doorlopen.

PVC Kliktegels kunnen over vrijwel elke egale ondervloer gelegd worden, zonder voorbewerking van de ondervloer. Ook zijn de kliktegels geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. De keuze voor een PVC vloer kan je dus een hoop tijd, geld en gedoe besparen. Bescherm je oude vloer tegen vocht met een Waterdichte PVC vloer. Kies voor deze optie om schade te voorkomen.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Een waterdichte PVC vloer leggen

Als je van plan bent om om een vloer van tegels te leggen in een ruimte waar vocht onder de vloer kan lopen, zijn onze waterdichte kliktegels de ideale uitkomst. Dankzij de speciale koudlas vloeistof ontstaat er namelijk een hechte verbinding en kan water niet meer binnendringen.

Het gebruik van onze waterdichte vloer wordt dan ook sterk aangeraden om te gebruiken zodra er een kans is dat vocht of substanties gemorst kunnen worden en daardoor onder de vloer kan komen te liggen. Uitermate geschikt als onder andere een werkplaatsvloer, magazijnvloer of garagevloer. Onze waterdichte PVC vloer is ook net als de andere tegels heel eenvoudig zelf te leggen. De waterdichte PVC Klipper vloer is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De basiskleuren zijn zwart, donkergrijs/antraciet en grijs. 

PVC vloer laten leggen

Toch geen pvc vloer zelf leggen maar liever uitbesteden? Het mooiste resultaat krijg je als je het door professionals laat uitvoeren. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij jullie langs om de gewenste PVC klikvloer te leggen: vakkundig, netjes en uiteraard voor een lage prijs.

PVC VLOER LATEN LEGGEN

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1