PVC vloer als tijdelijke bescherming

Steeds meer bedrijven en instanties maken gebruik van noodgebouwen of tijdelijke huisvesting. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vloerafwerking. Het moet vaak een vloer zijn die snel gelegd kan worden, niet gelijmd hoeft te worden en eenvoudig weer verwijderd kan worden. De PVC kliktegels zijn hier voor de ideale oplossing.

PVC kliktegels als noodvoorziening

Bij de bouw van een tijdelijk bedrijfshuisvestingen of noodvoorzieningen is de lever-en opbouwtijd heel belangrijk. Daarom moet ook de vloer snel en eenvoudig te leggen zijn. De PVC kliktegels bieden deze tijdelijke bescherming en zijn binnen no-time te leggen zonder vakman te zijn. Dit is ideaal voor evenementen of andere tijdelijke bescherming van de vloer. De vloeren zijn ook heel makkelijk weer te verwijderen wanneer de tijdelijke bescherming niet meer nodig is. Het mooie hiervan is dat je de vloer eventueel later weer kunt gebruiken, dit maakt een PVC vloer duurzaam. De tegels zijn enorm zwaar te belasten doordat deze staan uit volledig massief PVC. De tijdelijke vloeren worden onder andere gebruikt in:

 • COVID 19 teststraten
 • Noodgebouwen
 • Noodziekenhuizen
 • Werk- productietenten
 • Scholen
 • Tenten
 • Noodopvang
 • Evenementen
 • Tijdelijke winkels
 • Magazijnen
 • Homegyms en sportscholen

PVC kliktegel zwart PVC kliktegel garagevloer

Wat is een PVC vloer?

De PVC tegels bestaan 7mm uit gerycycled polyvinylchloride. Door het innovatieve kliksysteem kun je de tegels heel makkelijk aan elkaar bevestigen. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een nette, strakke en professionele uitstraling. De PVC Kliktegels zijn direct te belasten, dit scheelt een hoop tijd en sleepwerk. Je verplaatst alleen je spullen en hoeft niet de hele ruimte te legen. Het is belangrijk dat de ondervloer geen voorbewerking heeft gehad. De tegels zijn geschikt om over vloerverwarming te leggen en zijn vochtbestendig en geluiddempend.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Wij zijn dé PVC vloer specialist en verkopen Waterdichte en ECO Waterdichte tegels. Als je van plan bent om om een vloer van tegels te leggen in een ruimte waar vocht onder de vloer kan lopen, zijn onze waterdichte kliktegels een ideale uitkomst. Dankzij de speciale koudlas vloeistof ontstaat er namelijk een hechte verbinding en kan water niet meer binnendringen. Het gebruik van onze waterdichte vloer wordt dan ook sterk aangeraden om te gebruiken zodra er een kans is dat vocht of substanties gemorst kunnen worden en daardoor onder de vloer kan komen te liggen. De PVC Kliktegel Waterdicht is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart donkergrijs en grijs. Tevens is de Waterdicht ECO in meerdere kleuren beschikbaar. Bij een afname van minimaal 200 stuks zijn de pvc kliktegels in diverse RAL kleuren te bestellen. Kies de kleur die het beste bij jouw garage, magazijn of werkplaats vast en leg ze heel eenvoudig zelf. Benieuwd hoe een PVC kliktegel vloer eruit ziet? Bekijk dan onze inspiratiepagina

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1