Vloer waterdicht maken met koudlasvloeistof

PVC Kliktegel is dé expert op het gebied van duurzame en hygiënische vloeroplossingen. Je kunt gemakkelijk je vloer waterdicht maken met behulp van koudlasvloeistof. Hierdoor blijft je vloer niet alleen schoon en hygiënisch, maar krijgt het ook een langdurige levensduur.

Vloer waterdicht maken

Duurzame vloeren 

Bij PVC Kliktegel geloven we in duurzaamheid. Daarom bieden wij gerecycled PVC vloerbekleding aan. Deze milieuvriendelijke keuze zorgt niet alleen voor een prachtige vloer in je huis, maar draagt ook bij aan een beter milieu door hergebruik van materialen.

Onze vloeren staan bekend om hun duurzaamheid. Door het gebruik van hoogwaardig gerecycled PVC en de toepassing van geavanceerde technologieën, garanderen wij een langdurige kwaliteit die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Koudlasvloeistof voor een volledig waterdichte vloer

Deze geavanceerde technologie zorgt voor een naadloze afdichting, waardoor uw vloer beschermd is tegen vocht en vloeistoffen. Dit is met name essentieel in ruimtes zoals badkamers, keukens, garages en andere vochtige omgevingen.

Voordelen van onze koudlas

Het gebruik van Koudlasvloeistof kent verschillende voordelen: 

  • Waterdichte Barrière: de Koudlasvloeistof vormt een waterdichte barrière, waardoor uw vloer bestand is tegen morsen en waterlekken.
  • Behoud van Uiterlijk: In tegenstelling tot traditionele methoden blijft het uiterlijk van uw vloer onaangetast, terwijl het toch volledig waterdicht is.
  • Onderhoudsgemak: De behandelde vloer is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor uw leefruimte altijd schoon en fris blijft.

PVC vloer waterdicht maken

Hoe werkt het proces?

Het proces van het waterdicht maken van uw vloer met koudlasvloeistof is eenvoudig en effectief.

  • Voorbereiding: de vloer wordt grondig gereinigd en voorbereid op de behandeling.
  • Toepassing van koudlasvloeistof: de koudlasvloeistof wordt gelijkmatig aangebracht, vormt een sterke afdichting en beschermt uw vloer tegen vocht.

PVC kliktegel voor een waterdichte vloer

PVC Kliktegel is jouw betrouwbare partner voor het waterdicht maken van vloeren met behulp van koudlasvloeistof. Kies voor duurzaamheid, kies voor kwaliteit, en geniet van een vloer die niet alleen esthetisch is, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Heeft u vragen of opmerkingen? Ons team staat voor je klaar, neem eenvoudig contact met ons op.

PVC kliktegels waterdicht

Veelgestelde vragen

Voor het leggen van de PVC vloer is geen lijm nodig, tenzij je de vloer volledig vloeistofdicht wil maken. Dan kun je gebruik maken van onze speciale koudlas vloeistof. 

Onze PVC kliktegels zijn in 8 verschillende kleuren te bestellen. De Waterdicht variant is in 8 verschillende kleuren te bestellen en de ECO variant alleen in de 3 populairste kleuren grijs, antraciet en zwart te bestellen. Het is ook mogelijk om meerde kleuren te bestellen en deze te combineren in jouw vloer.

We raden af de PVC vloer te reinigen met allesreiniger. Het kan resulteren in strepen, vlekken en schade aan de vloer.

In de video hieronder leggen wij uit hoe je een PVC kliktegel vloer zelf kunt leggen.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1