Is klik PVC waterdicht?

Is klik PVC waterdicht?

PVC kliktegels zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige vloer. Deze tegels zijn van nature vochtbestendig en geluidsabsorberend. Daarnaast zijn PVC tegels gemakkelijk te installeren zonder lijm. Ze zijn slijtvast en kunnen probleemloos zware belastingen dragen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering en wij kunnen de tegels voor u plaatsen. Bovendien zijn de tegels gemaakt van gerecycled PVC, wat een milieuvriendelijke optie is.

Maar wist u dat PVC kliktegels ook waterdicht kunnen worden gemaakt? In deze blog laten wij u zien dat waterdichte kliktegels een optie zijn en hoe u uw PVC kliktegels waterdicht kunt maken. Ontdek hoe eenvoudig het is om een waterdichte PVC vloer te installeren en leer meer over de vele toepassingen, bijvoorbeeld PVC kliktegels in de garage. Als u op zoek bent naar waterdichte kliktegels, bent u bij ons aan het juiste adres.

Pvc kliktegels zijn altijd een goede keuze

Zijn PVC kliktegels waterdicht?

PVC click tegels zijn vochtbestendig en waterafstotend wanneer ze worden gelegd, maar ze zijn niet 100% waterdicht. U kunt een PVC vloer echter wel waterdicht maken. Op deze manier kunt u zorgen voor een waterdichte vloer. Een waterdichte vloer voorkomt dat vocht de vloer binnendringt en de ondervloer beschadigt. Dit is nuttig voor plaatsen waar regelmatig vocht, oliën, chemicaliën, voedsel of andere stoffen worden gebruikt. Een waterdichte vloer verhoogt ook de hygiëne. Vocht krijgt geen kans, wat onder meer schimmelvorming voorkomt. Bovendien zijn de click tegels zelf gemakkelijk schoon te maken. Daardoor voldoen de PVC tegels aan de HACCP-norm.

Waterdichte PVC vloer shoppen

Hoe maakt u een PVC vloer waterdicht?

Een PVC vloer kan 100% waterdicht worden gemaakt met koudlas vloeistof. Hiermee lijmt u PVC onderdelen aan elkaar. Dankzij de eigenschappen van dit product kan een PVC-vloer 100% waterdicht worden verlijmd. Het koudlasmiddel heeft een bijzonder hoge eindhechting en is gemakkelijk te verwerken. Dit koudlasmiddel wordt met een doseerflacon op PVC aangebracht. Voor kleinere oppervlakken kan ook een koudlas-pasta worden gebruikt.

Eenvoudige installatie van een waterdichte PVC vloer

Hoewel wij de nieuwe waterdichte vloer voor u kunnen plaatsen, kunt u het ook zelf doen. De PVC klikpanelen in ons assortiment zijn allemaal voorzien van speciale groeven waarop de koudlas kan worden aangebracht. Dit maakt het veel gemakkelijker om de tegels waterdicht te bevestigen. Zonder koudlassen zijn de tegels waterafstotend. Dit betekent dat u de tegels kunt afvegen, maar dat ze niet 100% waterdicht zijn.

Veelvoudige toepassingen voor waterdichte PVC kliktegels

Onze vloeren zijn geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Kliktegels een interessante optie voor veel bedrijven. PVC click tegels kunnen bijvoorbeeld in de werkplaats worden gebruikt. Dit komt doordat de tegels bestand zijn tegen hoge belastingen, gemakkelijk schoon te maken zijn en antislip zijn. Als u de PVC-vloer waterdicht maakt, kunt u er zeker van zijn dat oliën en andere chemicaliën de vloer niet kunnen binnendringen. Onze PVC click tegels zijn ook geschikt voor vloeren in restaurants, bedrijven, magazijnen, winkels, showrooms en nog veel meer. Daarnaast zijn onze waterdichte kliktegels een optie voor particulieren, bijvoorbeeld op het balkon of dakterras. 

Waterdichte kliktegels verkrijgbaar in verschillende kleuren

Het mooie van onze waterdichte vloeren is dat u een ruime keuze hebt. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Op die manier bepaalt u de uitstraling van de vloer en kunt u het uiterlijk van de kliktegels afstemmen op de rest van uw interieur. Het is ook mogelijk om tegels in verschillende kleuren te bestellen. U kunt bijvoorbeeld afwisselend witte en zwarte PVC kliktegels gebruiken. Zwart, antraciet en grijs zijn de basiskleuren. U kunt bij ons ook rode, gele, blauwe, bruine en witte tegels bestellen.

Bestel PVC tegels online bij PVC Kliktegel

De PVC click tegels in ons assortiment zijn vochtbestendig, geluidsabsorberend, gemakkelijk te installeren zonder lijm, slijtvast, krasbestendig, slijtvast en zien er geweldig uit. De tegels zijn gemaakt van gerecycleerd PVC, waardoor ze ook milieuvriendelijk zijn. Met behulp van koudlasmiddel kunnen PVC klik tegels absoluut waterdicht worden geïnstalleerd. U kunt uw waterdichte PVC klik tegels eenvoudig en snel online bestellen via onze webshop. Ontdek zelf de mogelijkheden en neem een kijkje in ons assortiment. Wij leveren ook toebehoren zoals koudlasmiddel en een bijpassende doseerfles. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

PVC Kliktegels shoppen Contact


Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1