De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Duurzame vloer voor bedrijven met PVC kliktegels

Een vloer uitkiezen voor je bedrijf is niet eenvoudig. Vooral niet wanneer deze wordt gebruikt als vloer in bijvoorbeeld een werkplaats of andere arbeidsintensieve ruimte. Zo'n vloer heeft stevigheid en onderhoudsvrij als vereiste. Een duurzame pvc vloer die onderhoudsvrij is in jouw bedrijf? Kies dan voor PVC kliktegels. 

Makkelijk installeren PVC vloer

Bij een PVC vloer denk je misschien niet direct aan tegels. En dat is niet gek. Er zijn heel veel mooie PVC latten die hout nabootsen. Alleen één nadeel: Deze zijn niet geschikt voor bedrijven waar veel werk wordt verricht (op uitzondering van een kantoor). Daarbij moet je de PVC vloer lijmen, wat lijmresten kan achterlaten mocht je het pand verlaten. Een flexibele oplossing voor al deze problemen is de PVC kliktegel. Dit zijn tegels die je gemakkelijk aan elkaar bevestigt door de uiteinden met elkaar te verbinden. 

PVC kliktegels duurzame vloer bevestigbare rand

Door de 'puzzelrand' kan echt iedereen de vloer leggen

Voor welke toepassingen is een PVC klikvloer geschikt?

De PVC klikvoer is stevig, duurzaam, onderhoudsvrij, slijtvast, bevat antislip en is zelf te leggen. Dat maakt de vloer ideaal wanneer het bedrijf beschikt over een:

  • Werkplaats
  • Magazijn
  • Showroom
  • Evenementenhal
  • Garage
  • Kantine

Duurzame vloer bedrijf werkplaats pvc kliktegels

De PVC kliktegel vloer is ideaal voor garages en andere werkplaatsen

100% duurzame vloer: De PVC kliktegel

100% duurzaam. Dat lees je goed. Onze tegels zijn volledig gemaakt van gerecycled materialen en bevatten geen schadelijke chemicaliën of stoffen. Door te kiezen voor deze tegels, neem je je verantwoordelijkheid voor het milieu en kun je gerust gebruikmaken van de tegels, wetende dat ze milieuvriendelijk zijn. 

Waarom een duurzame vloer bestellen bij pvckliktegels.nl?

PVCkliktegels.nl heeft een lange geschiedenis met pvc vloeren. 20 jaar ervaring in het vak maakt ons een van de voorlopers van PVC vloeren. Als onderdeel van Takens Bedrijfsvloeren hebben we al vele mensen mogen voorzien van een PVC vloer d.m.v. kliktegels. En dat tegen een scherp, laag tarief. 

Gebruik vooral ook onze tegelcalculator op de pagina van jouw gewenste kliktegel. Deze berekent exact hoeveel tegels je nodig bent en houdt rekening met snijverlies. Hoe handig is dat?

Mocht je vragen hebben over onze producten en/of service? We staan je graag te woord en bieden je een onafhankelijk advies.

Contact met PVC Kliktegels