Duurzame vloer voor bedrijven met PVC kliktegels

Een duurzame vloer is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. PVC kliktegels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die lang meegaat en weinig onderhoud vereist. In dit artikel bespreken we de duurzaamheid van een PVC vloer en wat PVC kliktegels precies zijn. We kijken ook naar de toepassingen van een PVC klikvloer en waarom je deze het beste kunt bestellen bij pvckliktegels.nl.

Hoe duurzaam is een PVC vloer?

Een PVC vloer is zeer duurzaam en gaat erg lang mee. De levensduur van een PVC vloer kan oplopen tot wel 25 jaar. Daarnaast is PVC een recyclebaar natuurlijk materiaal en kan het na gebruik opnieuw worden gebruikt voor andere toepassingen. Het materiaal is ook bestand tegen vocht en kan goed tegen temperatuurschommelingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor ruimtes zoals badkamers en keukens.

Wat zijn PVC kliktegels?

PVC kliktegels zijn vloertegels die zijn gemaakt van PVC. Ze zijn gemakkelijk te installeren door middel van een kliksysteem, waardoor er geen lijm nodig is. Dit maakt het mogelijk om de vloer gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor het een uitstekende keuze is voor tijdelijke toepassingen.

Duurzame pvc vloer

Voordelen van een PVC klikvloer

Een PVC klikvloer heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor het een uitstekende keuze is voor tijdelijke toepassingen. Daarnaast is de vloer bestand tegen vocht en slijtage, waardoor het lang meegaat. Een PVC klikvloer voelt ook comfortabel aan, wat het ideaal maakt voor ruimtes waar veel gelopen wordt. Bovendien is het ook geluiddempend, wat de vloer perfect maakt voor ruimtes waar rust en stilte belangrijk zijn.

Voor welke toepassingen is een PVC klikvloer geschikt?

Een PVC klikvloer is geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor werkplaatsen, magazijnen, showrooms en garages. De vloer is bestand tegen vocht en is gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is het ook een goede keuze voor tijdelijke toepassingen, zoals bij evenementen en beurzen.

Duurzame vloer bedrijf werkplaats pvc kliktegels

De PVC kliktegel vloer is ideaal voor garages en andere werkplaatsen

Onderhoud van een PVC vloer

Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Het enige wat je nodig hebt is een vochtige doek en een milde schoonmaakmiddel. Veeg de vloer regelmatig schoon om stof en vuil te verwijderen en je vloer blijft er als nieuw uitzien. Vermijd wel het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen, omdat deze krassen op de vloer kunnen veroorzaken.

Installatie van een PVC klikvloer

Een PVC klikvloer is zeer gemakkelijk te installeren. Je hebt geen speciale gereedschappen nodig en je kunt het zelf doen. Het enige wat je hoeft te doen is de tegels in elkaar klikken. Dit maakt de installatie snel en eenvoudig, waardoor je vloer in korte tijd klaar is.

Waarom een duurzame vloer bestellen bij pvckliktegels.nl?

PVCkliktegels.nl is al twee decennia lang actief in de wereld van PVC vloeren en staat bekend als een vooraanstaande leverancier. Als onderdeel van Takens Bedrijfsvloeren hebben we talloze klanten voorzien van onze PVC vloeren, die bestaan uit kliktegels en geprijsd zijn tegen een laag tarief. Om het je nog makkelijker te maken, raden we je aan om gebruik te maken van onze tegelcalculator op de pagina van je gewenste kliktegel. Met deze handige tool kun je precies berekenen hoeveel tegels je nodig hebt en houdt het rekening met snijverlies. En als je nog vragen hebt over onze producten en service, staan we altijd voor je klaar om onafhankelijk advies te geven.

Contact met PVC Kliktegels

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1