De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

PVC Kliktegels garage

Vuile, beschadigde of stoffige vloertegels in je garage kunnen zorgen voor een grote ergernis. Het kan zorgen voor struikelpartijen en er gaat vuil in vast zitten. Ook blijven betonvloeren stoffen en de garage moet steeds weer compleet ontruimd worden om een nieuwe epoxyvloer te leggen. Dus is jouw garage toe aan een nieuwe vloer? Leg deze dan eenvoudig zelf! Bij het leggen van PVC Kliktegels is professionele hulp niet langer nodig. Hierdoor kiezen steeds meer particulieren voor een garage van kliktegels. De vloer is niet alleen makkelijk te installeren, maar heeft ook een prachtige uitstraling.

Garagevloer PVC Kliktegels

Wat zijn PVC kliktegels voor je garage?

PVC kliktegels bestaan uit Polyvinylchloride vervaardigde tegels die gemakkelijk aan elkaar kunnen worden bevestigd door het innovatieve kliksysteem. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan en zorgen ze voor een strakke, nette en professionele uitstraling. Een PVC tegel is 7 millimeter dik en bestaat uit volledig, massief PVC. Hierdoor zijn de vloeren zeer zwaar te belasten maar toch makkelijk te bewerken met alleen al een stanleymes. Dit maakt het heel gemakkelijk om zelf je nieuwe garagevloer te leggen.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Waarom PVC garagetegels 50x50?

Veel mensen zien op tegen het verwijderen van hun oude vloer in de garage, en dit snappen wij. Het is een lastige klus en geeft vaak veel rotzooi. Met onze PVC tegelvloer ga je dit probleem gemakkelijk uit de weg; je legt de tegels simpelweg over je bestaande garagevloer heen. Dit bespaart een hoop gedoe, stof en puin. De klikvloer kan over vrijwel elke egale ondervloer gelegd worden, zonder voorbewerking van de ondervloer. Ook zijn de tegels geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. 

Garage pvc kliktegels

Garagevloer is bestand tegen zuren en chemicaliën

Onze vloeren zijn bestand tegen de meeste zuren en chemicaliën en hebben een chemische weerstand conform de EN423 norm. Dit maakt de vloer uitermate geschikt als garagevloer, je hoeft je niet langer druk te maken wanneer je er iets op morst.

Tegels in de garage zijn slijtvast en geluiddempend

De tegels hebben een hoge oppervlaktehardheid waardoor ze slijtvast, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken en onderhouden zijn. Het vuil veeg je zo van de vloer af en verder hoef je nagenoeg geen onderhoud aan de vloer te plegen. Wanneer je de vloer 100% waterdicht wil kun je kiezen voor de pvc kliktegels waterdicht in combinatie met onze koudlas vloeistof. Ook zijn de pvc tegels geluiddempend waardoor je altijd jouw favoriete hobby kunt uitvoeren in de garage zonder dat de buren hier last van hebben.

Maak je niet langer zorgen over je auto, motor of vrachtwagen die op jouw garagevloer staat. De PVC kliktegels kunnen alles aan! Lees meer over de PVC garagevloer in onze blog.

DIRECT BESTELLEN