PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

PVC Kliktegels garage

PVC Kliktegels: De perfecte vloer voor de garage. Slijtvast, antislip en makkelijk zelf te leggen. Deze stijlvolle tegels zorgen voor een fraaie, duurzame garagevloer. Het bespaart het leggen van een epoxy gietvloer of een gladde betonvloer. Waarom? De PVC Kliktegels leg je direct op de bestaande vloer! Kies een kleur, geef jouw oppervlakte door en bestel de exact goede hoeveelheid PVC vloertegels. 

Shop garagevloer PVC tegels Proefpakket bestellen

 Garagevloer PVC Kliktegels

Wat zijn PVC kliktegels voor je garage?

PVC kliktegels bestaan uit Polyvinylchloride vervaardigde tegels. Deze kun je eenvoudig aan elkaar bevestigen dankzij het innovatieve kliksysteem. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan en zorgen ze voor een strakke, nette en professionele uitstraling.

Elke PVC tegel is 7 millimeter dik en bestaat uit volledig massief PVC. Dit maakt de vloeren zeer belastbaar en tegelijkertijd gemakkelijk te bewerken met bijvoorbeeld een stanleymes. Zo kun je moeiteloos je nieuwe garagevloer zelf leggen. 

De voordelen van garagetegels van PVC op een rijtje:

  • Bestand tegen zware belasting.
  • Gemakkelijk schoon te houden.
  • Zelf te leggen, dus geen professionele hulp nodig.
  • Kostenbesparend.
  • Waterbestendig.
  • Duurzaam en gaat lang mee.

Wil je eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel een proefpakket voor slechts €19,99 en ontdek de talloze voordelen zelf!

Proefpakket bestellen

 

Waarom kiezen voor PVC garagetegels van 50x50 cm?

Voor veel mensen kan het verwijderen van de oude vloer in de garage een ontmoedigende taak zijn. Wij begrijpen dit volkomen. Het is een tijdrovende klus en kan veel rommel veroorzaken.

Met onze PVC tegelvloer kun je dit probleem echter eenvoudig omzeilen; je legt de tegels gewoon bovenop je bestaande garagevloer. Dit bespaart je een hoop gedoe, stof en puin. De klikvloer kan vrijwel op elke egale ondervloer worden geplaatst zonder dat voorbewerking nodig is. Bovendien zijn deze tegels geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. De voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig te leggen, geen speciale vaardigheden vereist.
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Antislip oppervlak.
  • Krasbestendig, bestand tegen dagelijkse belasting.

Garage pvc kliktegels

De garagevloer is bestand tegen zuren en chemicaliën

Onze vloeren zijn bestand tegen de meeste zuren en chemicaliën en voldoen aan de chemische weerstandsnorm EN423. Dit maakt de vloer bij uitstek geschikt voor gebruik in de garage. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als er iets wordt gemorst.

Slijtvast en geluiddempend

De tegels hebben een hoge oppervlaktehardheid, waardoor ze slijtvast, krasbestendig en gemakkelijk te reinigen zijn. Vuil is eenvoudig weg te vegen en verder is er weinig onderhoud nodig.

Als je de vloer volledig waterdicht wilt maken, kun je kiezen voor waterdichte PVC kliktegels. Deze zijn te combineren met onze koudlas vloeistof.

Bovendien zijn de PVC tegels geluiddempend. Zo kun je ongestoord je hobby in de garage uitoefenen en heb je geen last van boze buren.

Geen zorgen meer over voertuigen die op de garagevloer staan. De PVC kliktegels kunnen het allemaal aan. Lees meer over de PVC garagevloer in onze blog over de beste vloeroplossing voor jouw garage.

Particulier PVC Kliktegels voor de Garage kopen?

Bij PVC Kliktegel, dé specialist in PVC klikvloeren, ben je aan het juiste adres. Tijdens het bestelproces geef je de oppervlakte van je garage door. Onze rekentool berekent vervolgens precies hoeveel tegels je nodig hebt (inclusief snijverlies). Handig, toch?! Bekijk snel onze tegels in diverse kleuren en maak je keuze!

Shop garagevloer PVC tegels

Veelgestelde vragen

Het is heel eenvoudig om zelf je PVC vloer te leggen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe het werkt:

Nee, er is geen extra gereedschap of materiaal nodig om de vloer te leggen. Door het innovatieve kliksysteem kun je de vloer strak neerleggen zonder extra gereedschap. De tegels sluiten perfect op elkaar aan. In het geval dat een tegel op maat gesneden moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden met behulp van een Stanleymes.

Jazeker! We hebben een proefpakket samengesteld bestaande uit 3 volledige tegels en 5 kleurstalen. Hiermee heb je alle kleuren in huis en kun je kijken welke je het mooist vindt voordat je een volledige vloer besteld.

Het proefpakket bestaat uit:

1x PVC Kliktegel Waterdicht Zwart (volledige tegel)
1x PVC Kliktegel Waterdicht Antraciet (volledige tegel)
1x PVC Kliktegel Waterdicht ECO Grijs (volledige tegel)
Kleurstalen van diverse gekleurde PVC Kliktegels

Ja, een groot voordeel aan PVC kliktegels is dat deze over de bestaande vloer heen te leggen zijn! Hierdoor bescherm je ook de ondervloer. De tegels kunnen over vrijwel iedere egale ondervloer worden gelegd. De kliktegels zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1