PVC kliktegels: wat zijn de mogelijkheden?

PVC kliktegels: wat zijn de mogelijkheden?

Ben je huiseigenaar en vraag jij je al een tijdje af wat PVC kliktegels voor jouw woning kunnen doen? Onze PVC vloeren bieden tal van mogelijkheden voor gebruik in en om je huis of werkplek. Één van de meest populaire toepassingen waar PVC-tegels worden gebruikt zijn:

Het brede scala aan gebruiksvormen komt voornamelijk voort uit de buitengewone weerstand van onze PVC kliktegels. Onze kliktegels zijn oersterk en dat maakt ze perfect voor alle vloeren die dagelijks veel moeten weerstaan en hoge belastingen moeten weerstaan.

Robuuste werkplaatsvloer voor meer duurzaamheid

In werkplaatsen, magazijnen en andere industriële operaties gaat het vaak wat ruiger; water of moterolie spat op de vloer en af en toe valt er een scherp voorwerp naar beneden. Hierdoor is een vloer die alles aan kan heel belangrijk. 

Onze PVC werkplaatstegels zijn de ideale optie voor alle vloeren in de professionele sector. De kunststof kliktegels zijn gemaakt van 100% gerecycled polyvinylchloride en is bestand tegen zware en regelmatige belastingen. Het voorkomt krassen en zorgt ervoor dat de werkplek langdurig wordt beschermd door dit slijtvaste materiaal. 

Veelzijdige opties voor een chique balkonvloer

Als je een van de gelukkige huurders of huiseigenaren bent van een woning met een balkon, dan moet het zo gezellig mogelijk worden gemaakt. De PVC balkontegels zijn hiervoor perfect. Of het nu elegant is met een schaakbord-look of in een feller kleur, de kunststof tegels maken van elk balkon een blikvanger. 

  • Antislip: perfect voor balkons die niet volledig bedekt zijn en die regen krijgen.
  • Vochtbestendig: vocht van regen of sneeuw tast de PVC balkontegels niet aan.
  • Ongevoelig voor UV stralen: zelfs sterke en regelmatige zonnestraling heeft geen invloer op de weerstand en kleur van de tegels

Terrasvloeren - Weerstand voor buiten

Vloeren voor buitenterrassen moeten zo slijtvast mogelijk zijn, omdat ze permanent worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf en natuurlijk het weer. In een ideale situatie hebben vocht, zonlicht en kou geen invloed op de terrasvloer. De PVC kliktegels voor het terras voldoen aan deze eis: ze hebben geen last van direct zonlicht in de zomer of van constante kou in de winter. Ook bij regenachtig weer blijf je veilig want de PVC terrasvloer is antislip. Dit alles zorgt ervoor dat je niet alleen veilig maar ook lang kunt genieten van jouw terrastegels.

Stabiel en eenvoudig schoon te houden: PVC keukenvloer

Hobby en professionele koks zullen genieten van een keukenvloer van PVC. Een gevallen mes of een scheutje saus zijn geen probleem voor de kunststof keukentegels. Ze zijn zo robuust ontworpen dat zelfs scherpe voorwerpen geen schade kunnen aanrichten. Daarnaast zijn de PVC tegels makkelijk schoon te maken. Het maakt dus niet uit als de vloer tijdens het koken vies wordt. Onze kliktegels behoren tot de meest geschikte vloerbedekkingen voor dagelijks gebruik en zien er ook nog eens heel goed uit. 

PVC kliktegels voor alle situaties

Onze kliktegels zijn niet alleen oersterk en duurzaam, maar ook veelzijdig inzetbaar. Dankzij ons brede scala aan verschillende kleuren en stijlen, kun je de optie kiezen die het beste bij jou past. Of het nu in de woonkamer, buiten of op het werk is.

De eenvoudige installatie is gebruiksvriendelijk en bijzonder aangenaam in vergelijking met hout, steen of keramische tegels. Daarnaast is ook ongecompliceerde demontage mogelijk, waardoor je de flexibiliteit hebt om de kliktegels eenvoudig mee te nemen bij je volgende verhuizing. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor je doen. Neem gerust contact op voor een afspraak voor installatie of als je nog vragen hebt!

Neem contact op 


Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1