De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Keukenvloer

Als het gaat om een vloer voor in de keuken, moet u twee keer nadenken over wat u in huis haalt. Een keukenvloer moet er namelijk niet alleen goed uit zien, het moet ook praktisch en geschikt zij voor alledaags gebruik. Onze PVC kliktegels voor keukens en eetkamers zijn, wat ons betreft, de eerste keuze als u streeft naar duurzaamheid, eenvoud en een aantrekkelijk uiterlijk. Maar er zijn nog een aantal voordelen die onze kliktegels met zich meebrengen.


20 Producten gevonden

PVC kliktegels voor keukenvloeren

Vloeren voor keukens en andere gemeenschappelijke ruimtes hebben veel te verduren. Puntige voorwerpen, plakkerige vloeistoffen of zelfs gebroken glas: het gebeurt allemaal in een keuken. Het is daarom des te belangrijker dat u zich tijdens het kiezen van een nieuwe keukenvloer afvraagt wat voor type vloer u zou moeten kiezen. Wij hebben een uitstekende oplossing voor u!

Een keuken met kunststof tegels is niet alleen robuust en onderhoudsvriendelijk, maar ook ongecompliceerd te installeren en met een strakke uitstraling. U heeft de vrije keuze tussen verschillende kleuren en vindt zeker de vloer die het beste bij uw interieur past.

PVC-vloeren: Een keuken met slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer

Een groot deel van ons dagelijks leven speelt zich af in de keuken. Waar je zoveel tijd doorbrengt, wil je natuurlijk alleen hoogwaardige materialen om je heen. Voor de productie van onze kliktegels gebruiken we alleen milieuvriendelijke grondstoffen die vrij zijn van giftige weekmakers. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het milieu of uw gezondheid, want dat hebben wij al in gedaan.

Bovendien hoef je je PVC keukenvloer niet met fluwelen handschoenen aan te pakken, want we hebben de tegels zo ontworpen dat ze alle eventualiteiten kunnen weerstaan. Kleine ongelukjes tijdens het koken, zoals een gevallen mes, kunnen de tegels geen kwaad doen. Het materiaal is ongelooflijk robuust en vereist geen speciaal, tijdrovend onderhoud. Er zijn immers belangrijkere zaken in uw dagelijks leven dan een delicate keukenvloer. Onze kliktegels zijn niet alleen resistent, maar ook op andere manieren onverslaanbaar:

  • Milieuvriendelijk geproduceerd uit gerecyclede materialen

  • Eenvoudige verzorging en reiniging; makkelijk schoon te maken

  • Duurzaam door lage slijtage

  • Zelf te leggen zonder speciaal gereedschap

Zelf een PVC keukenvloer leggen zonder bouwpuin en lawaai

Nog een groot voordeel van onze pvc tegels: De kliktegels zijn zeer eenvoudig zelf te leggen. Dus als je al heel lang je keukenvloer wilt renoveren, maar je schuwt het vuil en lawaai van de bouwwerkzaamheden, dan bieden wij de ideale oplossing. Het kliksysteem maakt een snelle en eenvoudige montage zonder geluid mogelijk. 

U hoeft de kamer maar voor een korte periode te verlaten. U kunt de tegels zelfs zelf leggen. Je hebt geen speciaal gereedschap of ingewikkelde instructies nodig. U legt uw nieuwe keukentegels in een handomdraai en indien nodig kunt u ze zelfs demonteren en op een andere plaats opnieuw leggen.

Sluit geen compromissen meer met je keukenvloer en krijg je eigen functionele en mooie PVC keuken. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u hulp nodig heeft bij de installatie!

Materiaal
1
12
6
Afmeting
10
9
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!