De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Balkontegels

Met onze makkelijk te plaatsen kunststof balkontegels heb je snel een heel nieuwe vloer op je balkon of in je tuin. Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten. Onze RibDeck tegels zijn voorzien van een open profiel waardoor de vloer buiten in droog blijft.


43 Producten gevonden

Liggen er lelijke grijze tegels of wiebelende vlonders op jouw balkon? Spekglad, saai en bovendien ook nog eens onveilig? Dan ben je wellicht toe aan een nieuwe balkonvloer. Een balkonvloer heeft veel te verduren, zeker in de vochtige herfstmaanden en de koude wintermaanden. PVC Kliktegels zijn vochtbestendig, anti-slip en onderhoudsarm, perfect voor jouw balkonvloer!

De kunststof balkontegels kunnen op vrijwel elke ondervloer eenvoudig zelf gelegd worden. Wil je de tegels niet zelf leggen, neem dan contact met ons op. Tegen een kleine meerprijs doen wij dit graag voor jullie. 

De balkontegels voor droge voeten

De RibDeck tegel is een synthetische vloertegel met een open profiel. Door dit profiel kan het regenwater heel eenvoudig weggevoerd worden en houd je de tegels droog. Hierdoor zijn de tegels uitermate geschikt voor op je balkon of in je tuin.

Materiaal
14
Afmeting
14
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!