Balkontegels

Balkontegels

Met onze makkelijk te plaatsen kunststof balkontegels heb je snel een hele nieuwe vloer op je balkon of in je tuin. Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten. Onze RibDeck tegels zijn voorzien van een open profiel waardoor de vloer buiten droog blijft.

Lees meer

27 Productengevonden

Liggen er lelijke grijze tegels of wiebelende vlonders op jouw balkon of dakterras? Spekglad, saai en bovendien ook nog eens onveilig? Dan ben je wellicht toe aan een nieuwe balkonvloer. Een balkonvloer heeft veel te verduren, zeker in de vochtige herfstmaanden en de koude wintermaanden. PVC Kliktegels zijn vochtbestendig, anti-slip en onderhoudsarm, perfect voor jouw balkonvloer!

De kunststof balkontegels kunnen op vrijwel elke ondervloer eenvoudig zelf gelegd worden. Ze zijn van balkon tot terras te gebruken. Wil je de tegels niet zelf leggen, neem dan contact met ons op. Tegen een kleine meerprijs doen wij dit graag voor jullie. 

De balkontegels voor droge voeten

De RibDeck tegel is een synthetische vloertegel met een open profiel. Door dit profiel kan het regenwater heel eenvoudig weggevoerd worden en houd je de tegels droog. Hierdoor zijn de balkon tegels uitermate geschikt voor op je balkon of in je tuin.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Polypropyleen PP
19
Afmeting
40 x 40 x 1,8 cm
9
Kleur
Zwart
2
Grijs
1
Antraciet
3
Geel
3
Wit
3
Blauw
3
Rood
3
Groen
3
Oranje
3
Toon meer
Wis alle filters
Toon 27 resultaten
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1