Garagetegels PVC

Bestaande garagevloeren worden naar verloop van tijd vaak stoffig, afgesleten en ruw en zijn daardoor moeilijk schoon te houden. PVC kliktegels zijn hiervoor dé oplossing. Zelf eenvoudig en snel een nieuwe tegelvloer in je garage of werkplaats leggen met los legbare PVC kliktegels. Deze tegels zijn meteen gebruiksklaar en geschikt over bijna elke onbewerkte ondervloer. Leg de pvc vloer binnen no-time en geef jouw garage een nieuwe look met PVC tegels.

PVC kliktegels voor je garage

Onze PVC kliktegels voor in de garage zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tegels kunnen tegen een stootje en vragen weinig onderhoud. Wanneer je onze tegels aan het leggen bent met het eenvoudige innovatieve kliksysteem, zijn deze direct belastbaar. Zo hoef je niet eerst de hele ruimte leeg te halen maar kun je de spullen gewoon verplaatsen, handig! Dit bespaart je een hoop tijd, geld en rotzooi. Een kunststof garagevloer is een prettige vloer om werkzaamheden of je favoriete hobby op uit te voeren. Op de tegels zit een antisliplaag en dit voorkomt uitglijden wanneer de vloer nat is. Ook is de vloer in de wintermaanden een stuk minder koud dan bijvoorbeeld een betonvloer. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Duurzame tegels

Twijfel je over een PVC garagevloer omdat je binnenkort gaat verhuizen? Geen probleem! Je verhuist de tegels gewoon mee. Doordat de kliktegels zijn te leggen zonder lijm, kun je deze er ook makkelijk weer uithalen en op een andere plek neerleggen. Hierdoor zijn de garagetegels duurzaam en tijdloos. De tegels bestaan uit hoogwaardig 100% gerecycled PVC. Hierdoor ben je voorzien van de beste kwaliteit en ook nog eens milieuvriendelijk. 

De garage vloertegels zijn voorzien van een kliksysteem. Hiermee leg je de tegels gemakkelijk aan elkaar en ook weer uit elkaar indien dit gewenst is. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan, dit geeft een nette en mooie uitstraling aan jouw garage. Wanneer een tegel niet exact past, kun je deze makkelijk bewerken met bijvoorbeeld een stanleymes. Alle voordelen van de tegels lees je in ons uitgebreide blog.

Kliktegels online bestellen

Onze PVC kliktegels bestel je eenvoudig online. Het enige wat jij van te voren moet doen is de ruimte opmeten waar de vloer komt te liggen. Deze formaten vul je in bij het gewenste product en wij rekenen voor jou uit hoeveel tegels je voor de vloer nodig hebt! Maar ook is het mogelijk om gewoon een aantal te bestellen. Wanneer je twijfelt over een PVC vloer raden wij aan om eerst een proefpakket te bestellen. Met het proefpakket kom je achter de kleuren en de kwaliteit van de tegels.

Onze PVC garagetegels worden binnen 5 werkdagen geleverd*. De verzending is naar Nederland, Duitsland en Luxemburg volledig gratis. Via een mail ontvang je van ons een Track & Trace zodat jij jouw bestelling kunt volgen.

PVC Kliktegels bestellen

 

Veelgestelde vragen

Het is heel eenvoudig om zelf je PVC vloer te leggen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe het werkt:

Nee, er is geen extra gereedschap of materiaal nodig om de vloer te leggen. Door het innovatieve kliksysteem kun je de vloer strak neerleggen zonder extra gereedschap. De tegels sluiten perfect op elkaar aan. In het geval dat een tegel op maat gesneden moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden met behulp van een Stanleymes.

Ja, een groot voordeel aan PVC kliktegels is dat deze over de bestaande vloer heen te leggen zijn! Hierdoor bescherm je ook de ondervloer. De tegels kunnen over vrijwel iedere egale ondervloer worden gelegd. De kliktegels zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Voor het leggen van de PVC vloer is geen lijm nodig, tenzij je de vloer volledig vloeistofdicht wil maken. Dan kun je gebruik maken van onze speciale koudlas vloeistof. 

Een oploopprofiel zorgt voor een vloeiende overgang van de PVC kliktegel naar een bestaande vloer. Wij hebben een oploopprofiel in het zwart, maar het is eventueel ook mogelijk om met een stanleymes zelf een oploopprofiel aan de tegels te maken. Het verschilt per vloer of je een oploopprofiel nodig hebt, maar zit er een grote overgang tussen de PVC kliktegel en de andere vloer? Dan raden wij wel aan een oploopprofiel te gebruiken.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1