De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis
PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

Kunststof garagevloeren

Een nieuwe vloer in de garage is iets waar we vaak tegen opzien. Het kost veel tijd, geld en het maakt ook nog eens heel veel rotzooi. De hele ruimte moet worden geleegd en waar moet je heen met alle spullen? Met een kunststof garagevloer van PVC kliktegels ga je al deze problemen uit de weg en hebben je binnen no-time een super strakke vloer in jouw garage!

Kunststof garagevloeren

PVC kliktegels als garagevloer

Onze PVC kliktegels zijn sterk, slijtvast, duurzaam en ook nog eens bestand tegen zwaar materiaal en chemicaliën. Daarom zijn de kliktegels uitermate geschikt voor in een garage of werkplaats. De kliktegels voor je garage kunnen ook over je oude vloer heen gelegd worden, wat veel tijd en gedoe scheelt. Na het leggen van de rubberen garagevloer zijn deze direct belastbaar, je hoeft alleen dus even je spulletjes te verplaatsen in plaats van je hele garage leeg te maken. 

De kunststof tegels zorgen ervoor dat benzine, olie en andere chemische vloeistoffen niet kunnen doordringen in de betonlaag van je garagevloer. Ook is het kunststof heel prettig om op te werken omdat deze niet heel koud en hard aanvoelt als een betonnen vloer. Dit is in de wintermaanden ook ideaal. Ook het gewicht van auto’s of vrachtwagens vormen geen bedreiging voor de vloer van PVC kliktegels

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

De voordelen van kunststof garagevloeren

De voordelen van kunststof garage vloertegels op een rijtje:

 • Eenvoudig zelf te leggen
 • De garage hoeft niet leeg geruimd te worden
 • De garagevloer is verhuisbaar
 • De vloer is te leggen zonder specialistisch gereedschap
 • Uitstekende warmte-isolatie
 • Bestand tegen intensief loopverkeer
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig te vervangen
 • De tegels zijn antislip
 • Geen droogtijd
 • Onderhoudsarm

Je kunststof garage vloer zelf leggen

Het grootste voordeel van de PVC kliktegels is toch wel dat je deze eenvoudig en snel zelf kunt leggen. Hier is geen specialistisch gereedschap voor nodig. Omdat de tegels voorzien zijn van een innovatief kliksysteem bevestig je deze eenvoudig aan elkaar. Eenmaal gelegd sluiten de tegels ook naadloos aan waardoor hier geen stoffen kunnen doordringen naar je ondervloer. De PVC tegels zijn 7 mm dik en bestaan uit volledig massief PVC. Hierdoor is de PVC vloer enorm zwaar te belasten, maar toch licht en flexibel te bewerken. De tegels zijn veilig door de antisliplaag. 

De eerste stap van het leggen van een kunststof garage vloer is het uitmeten van de te leggen ruimte. Deze afmetingen kun je invullen op onze webshop en wij berekenen voor jou hoeveel tegels je exact nodig hebt voor je garage. Wanneer de tegels zijn geleverd kan het leggen echt beginnen. Je begint met het trapsgewijs leggen van de volle tegels. Daarna snijd je de pastegels op maat zodat deze aan de zijkant kunnen gelegd worden. Voor een vloeiende overgang naar de bestaande ondervloer kunnen er oploopprofielen worden gelegd. Bekijk voor de volledige uitleg onze video:

Heb je vragen over onze tegels of wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

cONTACT OPNEMEN