10 redenen waarom je voor PVC kliktegels moet kiezen

10 redenen waarom je voor PVC kliktegels moet kiezen

PVC kliktegels zijn heel populair op het moment. Dit is niet alleen omdat ze eenvoudig zijn en er ook nog eens waanzinnig goed uit zien. Er zijn nog een aantal andere voordelen die onze kunststof kliktegels zo'n goede keuze maken. Hieronder hebben we de 10 beste redenen voor je op een rijtje gezet!

1. Veelzijdig inzetbaar

Kliktegels schitteren door hun veelzijdigheid. Ze kunnen rondom het huis en de tuin worden gebruikt en er zijn ook enkele toepassingsgebieden op de werkplek waarvoor de PVC tegels ideaal zijn. Dit maakt ze een geschikte en betrouwbare optie in zowel particuliere als professionele omgevingen. De meest populaire toepassingen van onze PVC kliktegels zijn:

2. Milieuvriendelijk

Onze kliktegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hiervoor gebruiken we de gerecyclede materialen en besteden we bijzondere aandacht aan duurzame productie. Het PVC dat we gebruiken bevat geen weekmakers of andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Met onze PVC kliktegels bescherm je niet alleen het milieu, maar ook jezelf. 

3. Ongeëvenaarde veerkracht

Het kunststof PVC dat voor onze kliktegels wordt gebruikt, is bijzonder resistent en robuust. Krassen en deuken behoren tot het verleden. Daarom zijn de tegels ook zo veelzijdig: een mes dat tijdens het koken valt, tast het materiaal net zo min als een machine die per ongeluk de vloer raakt. Dit is een groot voordeel van ons systeem wat er met één klik in zit. Stenen of keramische tegels breken snel, zodat de hele tegel tegen hoge kosten vervangen moeten worden. Bij PVC tegels daarentegen laat zo'n klein ongelukje vaak geen krasje achter.

4. Weerbestendigheid

Het materiaal van onze PVC tegels is zo ontworpen dat het ook bij extreme omgevingsinvloeden niet poreus wordt. De ingebouwde UV-stabilisatie beschermt de kliktegels tegen schadelijk zonlicht. Ook als de temperatuur onder het vriespunt ligt, hoef jij je geen zorgen te maken. Het is dus geen wonder dat de tegels scoren met hun lange levensduur.

5. Hoog beveiligingsniveau

Veel oppervlakken - vooral tegelvloeren - kunnen een veiligheidsrisico vormen, vooral als de tegels nat zijn. De kliktegels van kunststof zijn echter antislip en blijven zelfs met een laagje water veilig en goed vast zitten.

6. Individuele stijl kan worden geselecteerd!

Afhankelijk van de beschikbaarheid bieden wij jou kliktegels aan in ongeveer 14 verschillende kleuren. Die je uiteraard vrij met elkaar kunt combineren. Strepen of andere patronen zijn ook mogelijk. Eenvoudig zwart, diepblauw, of knalgeel - bepaal het helemaal zelf! Je hebt ook de mogelijkheid om proeftegels te bestellen die thuisgestuurd worden.

7. Ongecompliceerde installatie

Het leggen van de PVC kliktegels is eenvoudiger dan dat je van andere vloerrenovaties gewend bent. Het kliksysteem is ook voor beginners eenvoudig in gebruik, daarom kun je heel makkelijk zelf je nieuwe tegelvloer plaatsen. Als alternatief sturen wij je graag een specialist naar je toe voor het uitvoeren van de installatie.

8. Makkelijk te gebruiken

Ons assortiment kliktegels is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het kan je helpen tijd te besparen en inspanning te minimaliseren. Dit komt vooral door het feit dat het oppervlak van de PVC-tegels zeer eenvoudig te reinigen is. Gemorste ingrediënten in de keuken en gemorste werkmaterialen kunnen gemakkelijk van de tegels worden gewassen.

9. Bespaar tijd

Renoveren met PVC kliktegels is eenvoudig en kost in de meeste gevallen minder tijd dan andere soorten tegels. De nieuwe vloer kan direct na het leggen worden geladen. Bovendien elimineert het kliksysteem niet alleen de wachttijd, maar ook het eventuele bouwafval.

10. Bespaar geld

Wij willen jouw renovatie zo makkelijk mogelijk maken en bezorgen daarom jouw tegelbestelling gratis bij je thuis. Maar met onze PVC kliktegels kun je niet alleen geld besparen op de bestelling, maar ook op de lange termijn. Dit komt enerzijds doordat de tegels duurzaam zijn en je er jarenlang plezier van hebt. Daarentegen zijn onze kliksystemen zo ontworpen dat jouw vloer op elk moment kunt demonteren en op een andere locatie weer in elkaar kunt zetten.


Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1