De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Dakterras vloer

Wil je een sfeervolle en stevige tegelvloer op het dakterras leggen? Bekijk dan het ruime aanbod van PVC Kliktegels en kies uw favoriete dakterras tegel! Ons bedrijf, Takens Bedrijfsvloeren is specialist in slijtvaste en duurzame PVC dakterrastegels om een mooie dakterras vloer te realiseren. 


31 Producten gevonden

Bestel de gewenste dakterras tegels eenvoudig online bij PVC Kliktegels. Het leggen van een PVC tegelvloer is helemaal niet moeilijk en uitermate geschikt voor een dakterras. Je kunt dit zonder niet al teveel moeite zelf doen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Bij PVC Kliktegel zijn alle toebehoren verkrijgbaar. Bel ons gerust voor meer informatie! Wij zijn bereikbaar via 085 888 1598

Een onverwoestbare dakterras tegel

Bedek de betonnen ondergrond van je dakterras met een mooie vloer bestaande uit PVC tegels! Een dakterras tegel van PVC bied je talrijke voordelen als dakterras vloer:

  • Anti slip en geschikt voor intensief gebruik; bij natte omstandigheden blijdt deze vloer veilig.
  • Een vloer van PVC tegels is heel onderhoudsvriendelijk; op vegen na hoef je aan deze vloer geen onderhoud te plegen.
  • Diverse kleuren combinaties mogelijk; ga voor een uniek design met het combineren van verschillende kleuren tegels. Ga voor een luxe uitstraling.
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder verlijming; door de klikverbinding zijn de tegels heel makkelijk door jou zelf te leggen.
  • Kliktegels zijn vochtbestendig; de tegels kunnen tegen vocht en regen.

De dakterras tegel bestaat uit een open profiel en is verkrijgbaar in verschillende UV bestendige kleuren. Doordat het regenwater eenvoudig tussen de ribbels wegloopt, heb je nooit last van natte voeten met deze tegels. Een nieuw dakterras? Met de dakterras tegels houdt je je nieuwe terras mooi. De dakterrasvloeren bestaande uit onze SwissDeck RibDeck tegels gaan jaren mee en gaan niet achteruit in kwaliteit. 

Onderhoud van dakterras vloer?

Een dakterras tegel van PVC Kliktegel (SwissDeck RibDeck) vereist bijna geen onderhoud. Eens per jaar de vloer reinigen zou voldoende moeten zijn. Doe dat met onze speciale toebehorende producten.

 

Materiaal
10
Afmeting
10
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!