De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Veelgestelde vragen


Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Mocht er toch iets zijn waar je antwoord op wil en hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

Heb ik bepaald gereedschap nodig om de vloer te leggen?
Nee, er is geen extra gereedschap of materiaal nodig om de vloer te leggen. Door het innovatieve kliksysteem kun je de vloer strak neerleggen zonder extra gereedschap. De tegels sluiten perfect op elkaar aan. In het geval dat een tegel op maat gesneden moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden met behulp van een Stanleymes.

Wat is het verschil tussen de Budget en de Deluxe variant van PVC Kliktegel?
De Deluxe variant van de PVC kliktegel is in meer verschillende kleuren verkrijgbaar dan de Budget variant. Qua kleur verschillen de Budget en Deluxe varianten in de kleuren zwart, grijs en donkergrijs niet van elkaar. 
Daarnaast is er de mogelijkheid om de Deluxe tegels aan elkaar te kunnen lassen, hetgeen niet mogelijk is bij de Budget tegels. Dit is voor sommige specifieke toepassingen gewenst. Voor particuliere doeleinden volstaat vrijwel altijd de Budget kliktegel. Deze kunt u eenvoudig leggen zonder verlijming of andere hulpmiddelen. Twijfelt u toch? Neem dan gerust contact met ons op via 085 - 888 1598 of stuur ons een e-mail. We voorzien u graag van een passend advies.

Wat is de belastbaarheid van de vloer?
De vloer is zwaar belastbaar. Een veelgebruikte toepassing voor de tegels is bijvoorbeeld in de garage. De tegels zijn prima bestand tegen alle hierbij te bedenken activiteiten. Een compleet overzicht van de technische specificaties van de kliktegels zijn terug te vinden in de productspecificaties en de Verklaring van Prestaties.

Kan ik de vloer ook thuis bekijken voordat ik 'm koop?
Jazeker! We hebben een proefpakket samengesteld bestaande uit 3 volledige tegels en 5 kleurstalen. Hiermee heb je alle kleuren in huis en kun je kijken welke je het mooist vindt voordat je een volledige vloer besteld.