Pitbox vloer

Pitbox vloer

De perfecte vloer voor een pitbox vind je hier. De garagevloer voor de pitbox is geschikt voor elk raceteam. Van auto- tot motorsport. Van professioneel tot hobbyist. Van circuit tot rally.

Lees meer

27 Productengevonden

Bij het organiseren van autosport- en motorsportevenementen is het belangrijk om te zorgen voor een veilige en praktische pitbox. De pitbox vloer is hierbij van cruciaal belang, omdat deze niet alleen bestand moet zijn tegen zware belasting, maar ook gemakkelijk te monteren en demonteren moet zijn. Bovendien moet de vloer anti-slip zijn om ongevallen te voorkomen en passen bij de uitstraling van het team.

Garagevloer voor de pitbox

Een vloer die speciaal is ontworpen voor de pitbox, moet aan verschillende eisen voldoen. Ten eerste moet de vloer gemakkelijk op te bouwen en af te breken zijn. Dit is belangrijk omdat de pitbox vaak slechts voor korte tijd wordt gebruikt en daarom snel en efficiënt moet kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd.

Ten tweede is het belangrijk dat de vloer anti-slip is. Dit is essentieel om te voorkomen dat teamleden uitglijden en vallen tijdens het werk aan de auto's. Daarnaast moet de vloer bestand zijn tegen schokken en stoten. De vloer moet immers bestand zijn tegen het gewicht van de auto's en de gereedschappen die in de pitbox worden gebruikt.

Ten derde is het belangrijk dat de vloer er goed uitziet. Het is mogelijk om tegels te verkrijgen die in de kleuren van het team zijn uitgevoerd, zodat de pitbox er professioneel en verzorgd uitziet.

Ribdeck tegels voor pitboxvloeren

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige pitboxvloer, dan zijn de Ribdeck tegels de perfecte keuze. Deze tegels zijn speciaal ontworpen voor de autosport- en motorsportindustrie en voldoen aan alle eisen die aan een pitboxvloer worden gesteld.

Een van de voordelen van Ribdeck tegels is dat ze geschikt zijn voor zowel open als dichte garages. Dit betekent dat de tegels in vrijwel elke situatie kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn de tegels zeer eenvoudig op te bouwen en af te breken. Dit betekent dat u in staat bent om de pitbox snel en efficiënt op te zetten en af te breken.

De Ribdeck tegels zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Dit betekent dat u de tegels kunt afstemmen op de kleuren van het team, wat zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling van de pitbox. Bovendien kunnen de tegels in verschillende patronen worden gelegd, waardoor een uniek en opvallend ontwerp ontstaat.

Een ander voordeel van de Ribdeck tegels is dat ze bestand zijn tegen schokken en stoten. Dit betekent dat de tegels zonder problemen het gewicht van de auto's en gereedschappen kunnen dragen. De tegels zijn ook voorzien van anti-slip, wat zorgt voor extra veiligheid in de pitbox.

De Ribdeck tegels zijn ook nog eens licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn. Dit is vooral handig bij het op- en afbouwen van de vloer in de pitbox. Bovendien zijn de tegels ook erg duurzaam en kunnen ze hergebruikt worden, waardoor je geld bespaart op de lange termijn.

Deze tegels zijn niet alleen geschikt voor professionele race-teams, maar ook voor amateurs en hobbyisten. Als je bijvoorbeeld een garage hebt waarin je aan auto's sleutelt of regelmatig aan motorsport doet, zijn deze tegels een perfecte oplossing voor jouw garage. Ze geven jouw garage een professionele uitstraling en zorgen ervoor dat je werkplek veiliger en efficiënter wordt.

Als je op zoek bent naar garage race vloer tegels, dan is Ribdeck een uitstekende keuze. Deze tegels zijn geschikt voor elk type autosport garage of motorsport garage en kunnen op maat worden gemaakt voor elke ruimte. Bovendien zijn ze beschikbaar in veertien verschillende kleuren, wat betekent dat je ze kunt aanpassen aan de kleuren van je favoriete race team. Je kunt de tegels ook in verschillende patronen leggen om een uniek ontwerp te creëren dat past bij jouw stijl en smaak.

Het antislip oppervlak van de tegels is resistent tegen benzine, olieën, zuren en chemicaliën. Dit betekent dat de tegels gemakkelijk schoon te maken zijn en lang meegaan, zelfs bij blootstelling aan de meest agressieve vloeistoffen. RibDeck is gemaakt van polypropyleen met 8% rubber, wat de vloer makkelijk loopbaar maakt en prettig aanvoelend voor de knieën. De tegels zijn ongevoelig voor slijtage, uitstekend bestand tegen grote rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2.

Of je nu een professioneel raceteam hebt of een hobbyist bent die aan auto's sleutelt, de Ribdeck tegels zijn de perfecte oplossing voor jouw garage. Ze zijn duurzaam, veilig en geven jouw werkruimte een professionele uitstraling. Als je meer wilt weten over deze tegels, aarzel dan niet om contact op te nemen met PVC Kliktegel. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor jouw garage.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Polypropyleen PP
19
Afmeting
40 x 40 x 1,8 cm
9
Kleur
Zwart
2
Grijs
1
Antraciet
3
Geel
3
Wit
3
Blauw
3
Rood
3
Groen
3
Oranje
3
Toon meer
Wis alle filters
Toon 27 resultaten
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1