Galerijvloer

Galerijvloer

Ben je toe aan een vernieuwde galerijvloer? Bij PVC kliktegels hebben we kwalitatieve vloertegels die perfect passen in jouw galerij.

Lees meer

9 Productengevonden

Galerijvloeren worden dagelijks blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, zoals regen, vorst en zonlicht. Om ervoor te zorgen dat jouw galerijvloer duurzaam en veilig blijft, is renovatie met hoogwaardige materialen essentieel. SwissDeck PVC kliktegels bieden de ideale oplossing voor galerijvloer renovatie. 

Galerijvloer renovatie versimpeld: PVC Kliktegels

Renovatie van galerijvloeren gaat meestal gepaard met een hoop werk. Een nieuwe betonlaag, coating op de galerijvloer. Allemaal niet nodig. De ondergrond blijft hetzelfde. Er boven op plaats je een PVC Kliktegel vloer. De RibDeck PVC tegels betekend:

  • Geen betonrenovaties meer voor de galerijvloer.
  • Na één coatinglaag geen nieuwe meer nodig voor jarenlang. 
  • Geen hoge kosten van arbeid. De tegels zijn immers zelf te leggen of binnen korte tijd te laten leggen.

Het alternatief voor vlonders, coatings, beton of plavuizen: PVC Tegels zijn veiliger

Een groot voordeel aan de galerijtegel is dat deze een open antislip profiel heeft. Hierdoor wordt het regenwater snel afgevoerd en daardoor ontstaan er geen gevaarlijke situaties. Na een regenbui kunnen bewoners direct weer veilig over een droge galerij lopen. De tegels zijn ook nog eens heel makkelijk schoon te maken met alleen wat water. 

De voordelen van de SwissDeck galerijvloer 

  • Eenvoudig te Leggen: Dankzij het sterke en innovatieve kliksysteem kunnen SwissDeck PVC kliktegels snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Binnen enkele dagen is je nieuwe vloer klaar voor gebruik.
  • Antislip Profiel: De galerijtegels hebben een open antislip profiel. Dit zorgt ervoor dat regenwater snel wordt afgevoerd en voorkomt gevaarlijke gladheid, waardoor bewoners veilig kunnen lopen, zelfs na een regenbui.
  • UV Bestendig: De tegels zijn gemaakt van milieuvriendelijk, recyclebaar en UV bestendig polypropyleen. Dit betekent dat de kleuren niet vervagen en de tegels hun duurzame uitstraling behouden, zelfs bij blootstelling aan zonlicht.
  • Duurzaam Materiaal: SwissDeck PVC kliktegels zijn vervaardigd uit duurzaam materiaal. Dit maakt ze bestand tegen slijtage, extreme temperaturen en de impact van dagelijks gebruik.
  • Direct Belastbaar: Na installatie zijn de tegels direct belastbaar. Dit minimaliseert overlast voor bewoners tijdens het leggen van de nieuwe vloer.

Drempeloprit voor PVC Galerijvloeren

PVC Kliktegel biedt speciale drempelopritoplossingen, ook wel oploopprofielen, voor galerijvloeren van PVC. Deze oplossingen vergemakkelijken de toegang tot de galerij en garanderen een soepele overgang voor iedereen, inclusief mindervalide bewoners.

Oploopprofiel drempelopritoplossing galerijvloer

Bestel jouw antislip galerijvloer online bij PVC kliktegel

Van bovenstaande voordelen profiteren en kan jouw galerijvloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Bestel dan de galerijtegels bij PVCkliktegel.nl. Heb je vragen of wil je graag informatie over de tegels? Neem dan gerust contact met ons op.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Polypropyleen PP
9
Afmeting
40 x 40 x 1,8 cm
9
Kleur
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Groen
1
Oranje
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1