Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Mocht er toch iets zijn waar je antwoord op wil en hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

Producten

Nee, er is geen extra gereedschap of materiaal nodig om de vloer te leggen. Door het innovatieve kliksysteem kun je de vloer strak neerleggen zonder extra gereedschap. De tegels sluiten perfect op elkaar aan. In het geval dat een tegel op maat gesneden moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden met behulp van een Stanleymes.

In ons assortiment vind je PVC kliktegel Waterdicht en PVC Kliktegel Waterdicht ECO. Het grootste verschil is dat de ECO variant van 100% gerecycled PVC is gemaakt. De PVC Kliktegel Waterdicht is van ons eigen label en hebben een hele luxe uitstraling. Deze tegels zijn ook verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en zijn uit voorraad leverbaar. De ECO variant is verkijgbaar in 3 verschillende kleuren.

De vloer is zwaar belastbaar. Een veelgebruikte toepassing voor de tegels is bijvoorbeeld in de garage. De tegels zijn prima bestand tegen alle hierbij te bedenken activiteiten. Een compleet overzicht van de technische specificaties van de kliktegels zijn terug te vinden in de productspecificaties en de Verklaring van Prestaties.

Het is mogelijk om onze tegels te bekijken op onze locatie in Pesse. Neem hiervoor wel contact met ons op via 085 888 1598 of info@pvckliktegel.nl

Onze PVC kliktegels zijn in 8 verschillende kleuren te bestellen. De Waterdicht variant is in 8 verschillende kleuren te bestellen en de ECO variant alleen in de 3 populairste kleuren grijs, antraciet en zwart te bestellen. Het is ook mogelijk om meerde kleuren te bestellen en deze te combineren in jouw vloer.

Een oploopprofiel zorgt voor een vloeiende overgang van de PVC kliktegel naar een bestaande vloer. Wij hebben een oploopprofiel in het zwart, maar het is eventueel ook mogelijk om met een stanleymes zelf een oploopprofiel aan de tegels te maken. Het verschilt per vloer of je een oploopprofiel nodig hebt, maar zit er een grote overgang tussen de PVC kliktegel en de andere vloer? Dan raden wij wel aan een oploopprofiel te gebruiken.

Proefpakket

Jazeker! We hebben een proefpakket samengesteld bestaande uit 3 volledige tegels en 5 kleurstalen. Hiermee heb je alle kleuren in huis en kun je kijken welke je het mooist vindt voordat je een volledige vloer besteld.

Ja, bij de levering van het proefpakket ontvang je de kortingscode die je kunt gebruiken voor het bestellen van PVC kliktegels. Let op: deze code is geldig vanaf een minimale bestelwaarde van €250,-. Je ontvangt het geld dus alleen retour bij een vervolgbestelling met een minimale bestelwaarde van €250,-.

Het proefpakket bestaat uit:

1x PVC Kliktegel Waterdicht Zwart (volledige tegel)
1x PVC Kliktegel Waterdicht Antraciet (volledige tegel)
1x PVC Kliktegel Waterdicht ECO Grijs (volledige tegel)
Kleurstalen van diverse gekleurde PVC Kliktegels

Verzenden en retourneren

Bij PVC kliktegel bieden wij gratis verzending binnen de landen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. 

Onze PVC kliktegels zijn uit voorraad leverbaar en worden uiterlijk binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. Het kan voorkomen dat er een PVC tegel niet op voorraad is, maar dit vermelden wij op de productpagina. Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen bij ons magazijn in Pesse. 

Ja, je ontvangt een Track&Trace waarmee jij jouw bestelling kunt volgen.

Je hebt recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Voor het retourneren kun je contact opnemen via info@pvckliktegel.nl of 085 888 1598.

Onze vaste verzenddagen zijn maandag en woensdag.

Bij grote bestellingen worden de tegels op een pallet geleverd. Het adres van de ontvanger moet dan met de palletwagen bereikbaar zijn. De mening van de koeriersdienst is hierin leidend. Pakketten en pallets worden bezorgd tot aan de voordeur op de begane grond van het pand van de ontvanger.

Leggen

Het is heel eenvoudig om zelf je PVC vloer te leggen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe het werkt:

Ja, een groot voordeel aan PVC kliktegels is dat deze over de bestaande vloer heen te leggen zijn! Hierdoor bescherm je ook de ondervloer. De tegels kunnen over vrijwel iedere egale ondervloer worden gelegd. De kliktegels zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Voor het leggen van de PVC vloer is geen lijm nodig, tenzij je de vloer volledig vloeistofdicht wil maken. Dan kun je gebruik maken van onze speciale koudlas vloeistof. 

Met behulp van koudlas vloeistof is het mogelijk om de vloer 100% volledig waterdicht te maken. Dit kun je aanbrengen met de speciaal ontwikkelde doseerflacon

In de video hieronder leggen wij uit hoe je een PVC kliktegel vloer zelf kunt leggen.

Bestelling

Klopt jouw bestelling niet of is er iets aan de hand met je bestelling? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 en op zaterdag van 8.00 tot 13.00. Bel ons op 085 888 1598 of stuur een e-mail naar info@pvckliktegel.nl.

Schoonmaken

We raden af de PVC vloer te reinigen met allesreiniger. Het kan resulteren in strepen, vlekken en schade aan de vloer.

Nee, reinig de PVC vloer niet met een stoomreiniger. Dit kan de vloer doen vervormen door de hitte. Dus beschadigt het de vloer.

Ja, met schoonmaakazijn (een kleine scheut) kun je de vloer prima schoonmaken. Gebruik een dweil met lauw tot warm water (NIET Heet) met wat schoonmaakazijn. Bij PVC Kliktegel hebben we de speciale schoonmaakazijn van Takens. Deze is speciaal ontwikkeld voor de PVC vloer.

Garagevloer

PVC garagetegels bieden verschillende voordelen, waaronder duurzaamheid, weerstand tegen olie, chemicaliën en vlekken, eenvoudige installatie zonder lijm, geluiddempende eigenschappen, antislip oppervlakken en een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen. We hebben ook een uitgebreide blog geschreven over de voordelen van pvc kliktegels.

De installatie van PVC garagetegels is vrij eenvoudig. De tegels worden eenvoudigweg in elkaar geklikt met behulp van een handig kliksysteem. 

Ja, PVC garagetegels zijn over het algemeen bestand tegen zware belasting, zoals voertuigen en gereedschappen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en scheuren, wat hen ideaal maakt voor gebruik in garages en werkplaatsen.

Ja, PVC garagetegels zijn bestand tegen vocht en kunnen worden gebruikt in vochtige omgevingen zoals garages. Met behulp van koudlas zijn de vloeren 100% vloeistofdicht te maken.

Ja, PVC garagetegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om de vloer aan te passen aan jouw smaak en de stijl van jouw garage.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1