Fitness vloer

Fitness vloer

Op zoek naar een hoogwaardige fitness vloer? Dan ben je bij PVC kliktegel aan het juiste adres. Onze PVC kliktegels zijn ideaal voor het creëren van eenduurzame en onderhoudsarme gymvloer, die tevens geluid dempt.

Lees meer

9 Productengevonden

Zonder een fitnessvloer van PVC kliktegel is de ruimte waarin je traint niet compleet. Thuis of in de sportschool, de vloer moet bestand zijn tegen zware gewichten en cardio apparatuur. Dankzij hun geluiddempende eigenschappen, eenvoudige reiniging en antislip eigenschappen zijn onze PVC kliktegels uitermate geschikt als gymvloer. Daarnaast bieden de tegels nog andere voordelen:

Rubberen fitness vloer tegels: Over een bestaande vloer heen te leggen

Ben je de huidige vloer in jouw sportschool of homegym helemaal zat? Geen probleem! Onze rubber tegels leg je gewoon over de oude vloer heen. Het verwijderen van een vloer kost ook nog eens veel tijd en geeft veel rotzooi.

Deze problemen ga je met een PVC fitness vloer allemaal uit de weg. Deze PVC vloer wordt zonder lijm geïnstalleerd, waardoor de tegels indien gewenst verhuisbaar zijn. Dit maakt een PVC vloer bijzonder duurzaam.

Gemakkelijk zelf te leggen fitness vloer voor thuis

Onze fitness vloer is gemakkelijk zelf te leggen. Buiten een stanleymes om heb je geen extra hulpmiddelen nodig om de gymvloer te leggen. De tegels zijn voorzien van een innovatieve kliksluiting, waardoor ze eenvoudig als een puzzel in elkaar passen.

Direct na installatie kun je de vloer belasten. Je hoeft alle fitness apparaten dus niet uit de ruimte te verwijderen maar kunt deze gewoon verplaatsen. Wil je de vloer liever laten leggen? Dat is ook geen probleem! Onze experts staan voor je klaar om de vloer voor jou te leggen.

Goedkope fitness vloer: Slijtvast en krasbestendig

Het verplaatsen van gewichten of fitnessapparatuur kan echter snel krassen op de vloer veroorzaken. Dit is met onze PVC kliktegels een stuk minder. Een tegel heeft namelijk een hoge hardheid van het oppervlak.

Hierdoor is de tegel slijtvast, krasbestendig en zijn ze met een doekje makkelijk schoon te maken. Het beste is dat ze heel gemakkelijk in elkaar te leggen zijn, wat ze tot een perfecte keuze maakt voor sportscholen en homegyms!

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1